В тази статия ще споделим с вас няколко рецепти, които

...
В тази статия ще споделим с вас няколко рецепти, които
Коментари Харесай

Рецепти за бърза, лесна, вкусна и засищаща храна

В тази публикация ще споделим с вас няколко предписания, които се подготвят бързо, на ниска цена и също така са доста вкуси и засищащи. Именно това е един от методите да давате по-малко пари по магазините. Гответе с евтини артикули и правете питателни ястия. Вижте нашите хрумвания: 

Ориз и зеленчуци
Храните, които ще ви заредят с сила денем
Всяка храна по своему носи своята енергийна стойност за човешкото тяло в по друг метод и количество. Някои от храните са по-богати...
Прочети повече
Бюджетната ни рецепта за ориз и зеленчуци ще се хареса на всеки. Сварете ориз дружно с пакет замразени зеленчуци. Тези, които са в универсалните пакети са с грах, царевица и моркови. Ако желаете можете да добавите пилешко месо, което преди този момент сте създали на тиган. Рецептата е добра, тъй като от това ядене можете да приготвите огромни количества, става много бързо и не е по никакъв начин скъпо. 

Печени картофи с млечен сос

Нищо комплицирано - нарежете картофите на кръгчета или на полукръгли части (зависи какъв брой са големи) и ги опечете на фурна. След това за млечния сос ви би трябвало една майонеза и половин кофичка кисело мляко. Добавете малко сол, настърган морков и сусам. Ако желаете сосът да е по-рядък, би трябвало да ползвате кисело мляко с по-висок % на масленост. 

Печени филийки със сирене, яйце и салам
Тези храни ви засищат за най-дълго и ви оказват помощ да отслабнете
За да отслабнете, значимо е освен какво ядете и по какъв начин упражнявате, само че и какъв брой калории поглъщате дневно. Намаляването на калориите е мъчно,...
Прочети повече
По-бюджетната версия на тази вкусна закуска е без салам. Все отново, с цел да сме къси - в тава сложете хартия за печене. Отгоре наредете филийки самун. Разбийте в купа яйца и смесете с натрошено сирене. Трябва ви примес, която да покрие всички филийки. Можете да сложите и нарязан на ситно салам по желание. Запечете във фурна на 200 градуса до момента в който станат подготвени. Може да гарнирате с домати или да сложите кетчуп от горната страна. 

Кисело мляко с бисквити и домашно сладко

Ето и една концепция за десерт, която може да се трансформира в закуска. Повечето хора имат вкъщи си домашно сладко от разнообразни плодове. Вземете едно бурканче, кофичка кисело мляко и пакет елементарни бисквити. Объркайте половин кофичка кисело мляко с няколко лъжици сладко и сложете вътре натрошени бисквити. Става извънредно апетитен десерт, който също по този начин е доста изобилен. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР