В тази статия ще се потопим дълбоко в прозренията, предоставени

...
В тази статия ще се потопим дълбоко в прозренията, предоставени
Коментари Харесай

ChatGPT: Китай ще поведе следващия бичи пазар, XI JINPOOH и INU се покачват, Tradecurve показва бичи модел

В тази публикация ще се потопим надълбоко в прозренията, предоставени от ChatGPT, модернизиран чатбот с изкуствен интелект, който допуска, че Китай е подготвен да поведе идващия бичи пазар в крипто пространството. 

Ще проучим неотдавнашните скокове на китайските криптовалути, като XI JINPOOH и China-Japan INU, а също по този начин ще разгледаме бичите модели, следени при Tradecurve, която притегля вниманието на вложителите.
> > КУПETE TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <


XI JINPOOH (JINPOOH) постепенно се повишава

XI JINPOOH, китайска криптовалута, въодушевена от водача на страната, осъществя незабравим растеж от 100% след стартирането си. Проектът XI JINPOOH значи освен това от съответен токен; той символизира съпротивата против цензурата в крипто пространство и силата на свободата и словото.
Скокът на XI JINPOOH е образец за ентусиазма към китайските криптовалути и показва капацитета за обилни облаги на развиващия се пазар.
Понастоящем XI JINPOOH има стойност от $0.00009106 с пазарна капитализация $91,161, което съставлява нарастване от 2.98% през последните 24 часа. С неповторимата си идея и възходящата поддръжка на общността XI JINPOOH притегли внимание и вложения както от вътрешния, по този начин и от интернационалния пазар.

China-Japan INU (INU) притегля вниманието на вложителите

Китайско-японската меме криптовалута INU, която беше пусната при започване на юни и набъбна с 40,000%, е най-новата меме монета, която се бори за короната на Шиба Ину, привличайки вниманието на вложителите.
Въпреки че INU има уеб страница на японски език, фактът, че японските крипто групи към момента не са се заели с токена, демонстрира, че произходът му е от другаде. Ето за какво може би е по-правдоподобно INU да е още един токен от Китай, въпреки и с японски претекст.
В момента INU се търгува на цена от $0.000000039 с пазарна капитализация от $3.4 милиона, което съставлява растеж от 22.50% единствено за последния ден. Ликвидността на INU в DEX е $1.29 милиона. Цялата ликвидност беше едвам 20 ETH при въвеждането ѝ на 4 юни. С всички тези бичи знаци ликвидността на плана може да продължи да се повишава, защото към нея се насочват повече погледи.

Появява се бичи модел за Tradecurve (TCRV)

Тъй като XI JINPOOH и China-Japan INU постепенно се повишават на графиките, специалистите също по този начин видяха, че Tradecurve, която е във етапа на предварителна продажба, демонстрира бичи модели. Уникалният метод на платформата към търговията притегли вниманието и интереса на вложителите.
Тъй като от ден на ден търговци схващат преимуществата на модела на хибридната инфраструктура на Tradecurve, цената и капацитетът за напредък на платформата ще станат явни. Появата на бичи модели в ценовите графики на Tradecurve в допълнение подхранва вълнението измежду вложителите, които чакат позитивна траектория за платформата.
Според отчет на IMARC “ ” пазарът на задгранична валута се прави оценка на $753.2 милиарда през 2022 година Tradecurve има за цел да се възползва от единствено 1% от този възходящ пазар, като разреши на потребителите да търгуват с форекс, акции, артикули, показатели и криптовалути, употребявайки една сметка. Тази децентрализирана платформа за търговия без граници може евентуално да наруши цялата промишленост за онлайн търговия със своите новаторски функционалности.
На първо място, тя ще отстрани всевъзможни процеси по опознаване на клиента (KYC) при регистрация, които обичайните платформи за търговия като Binance и eToro употребяват сега. Тези условия постоянно са доста дълги и натрапчиви. Това ще обезпечи изцяло анонимна търговия за всички търговци, защото доста от тях в този момент са по-загрижени за неприкосновеността на персоналния си живот. Tradecurve ще бъде една от дребното платформи, които разрешават на потребителите да подават криптовалута като поръчителство, до момента в който търгуват.
Второ, прозрачността и сигурността са значими съставни елементи на платформата Tradecurve, защото ще бъде въведено доказателство за запаси (PoR). Доказателството за запаси разрешава на потребителите да ревизират без значение дали дадена борса разполага с задоволително средства, с цел да покрие отговорностите си. Този развой на инспекция оказва помощ да се разпознават несъответствия или евентуални проблеми с неплатежоспособността, преди те да са ескалирали.
И най-после, Tradecurve ще бъде богата на функционалности, защото включва академия за търговия в метавселената, висок ливъридж, започващ от 500:1, търговия с функционалност, при която можете да копирате дейностите на сполучливи търговци и други Всички тези функционалности ще бъдат от изгода както за начинаещите, по този начин и за опитните търговци.
Собственият токен TCRV ще подхрани тази екосистема и ще донесе на притежателите си ръководство, награди за стейкинг и отстъпки от абонаментните такси. Понастоящем TCRV е в трети стадий на предварителната си продажба и има стойност от едвам $0.015.
Експертите предвиждат, че по време на предварителната продажба може да има 50-кратно нарастване, а след стартирането и последващото листване на значима CEX – 100-кратно. Тази самодейност укрепва позицията на Tradecurve като план, който би трябвало да се следи в региона на DeFi, и показва оптимистична картина за неговото бъдеще.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на плана тук:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР