В тази „промяна“ ли искаме да живеем?! Живеят ли по-добре

...
В тази „промяна“ ли искаме да живеем?! Живеят ли по-добре
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Промяната вече я усещат всички - в цените на тока, газа, храните

" В тази „ смяна “ ли желаеме да живеем?! Живеят ли по-добре хората?! ", написа във фейсбук профила си ръководителят на ПГ на ГЕРБ

" Промяната " към този момент я усещат всички. В цените на тока, на газа, на храните. Сложиха си медиатори за газа и в този момент всеки месец ще лапат по 100 млн. лева Кирил Петков и Асен Василев са в дъното на тази кражба, добавя тя.

Публикуваме цялостния текст:

Вчера в Народното събрание бях прекратена от Мирослав Иванов, с цел да не мога да кажа в какъв брой положително положение моделът „ Борисов “ остави България преди година. Тогава брутният вътрешен артикул беше 132 милиарда лева Фискалният запас беше 8 милиарда А страната ни беше в чакалнята на Еврозоната. Тогава имаше работещи и изплатени оперативни стратегии. Сега те са нула. Преките задгранични вложения бяха 3 милиарда Стотици издигнати и рехабилитирани километри от пътната мрежа. Построени учебни заведения и детски градини. Това беше моделът “Борисов”.

" Промяната " към този момент я усещат всички. В цените на тока, на газа, на храните. Сложиха си медиатори за газа и в този момент всеки месец ще лапат по 100 млн. лева Кирил Петков и Асен Василев са в дъното на тази кражба.

Моделът „ Борисов “ остави хляба на 1 лева Вече е 2,5 лева Олиото беше 3 лева Сега е 7 лева А бензинът е над 3,5 лева Това е „ смяната “.

В тази „ смяна “ ли желаеме да живеем?! Живеят ли по-добре хората?! Същата „ смяна “ месеци наред твърдеше, че ГЕРБ краде по 8 милиарда на година. Къде са в този момент тези милиарди, откакто единствено до актуализацията на бюджета са заложили 7 милиарда лева дълг.

Месеци наред твърдяха, че ГЕРБ притиска политическите си съперници. Това дали някой го потвърди?! Помните ли по какъв начин Бойко Рашков твърдеше, че Бойко Борисов яде хора, че се разнасят чували, че има противозаконни подслушвания?! Нищо от това не се потвърди!

Има 998 претенции за СРС-та. Само за три месеца! Или Рашков усърдно е проверявал политическите си съперници, или престъпността внезапно се е повишила. И двете са правилни. Арестуваха политическия си конкурент, който ги заплашва най-вече. Страх ги е!

През последната една година, макар натиска и противозаконните репресии, ние и нашите гласоподаватели показахме, че сме незаобиколим фактор в българския политически живот. Показахме, че сме виновна и устойчива политическа мощ, с кадрови, абстрактен и лидерски капацитет, която може да бъде мощна, както в ръководството, по този начин и в съпротива. В този подтекст, от името на парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, бих желала да благодаря на всички членове, симпатизанти и гласоподаватели на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, поради това, че не се огънаха нито за момент пред опитите на остатъците от късния социализъм и ранния преход, да възстановят статуквото на бандитизма, олигархията и разграбването! Благодарение на тези хора, през днешния ден в България въобще има политическа мощ, която е запазила своята сплотеност и форма и е подготвена да отговори съответно на провокациите пред страната.

От името на парламентарната група на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ. Вие сте непроменяемо до нас. ГЕРБ разчита на Вас и на Вашата поддръжка. Аз съм уверена, че на идващите предварителни избори ще ги пометем.
https://www.facebook.com/desislava.atanasova.18659/posts/3162917163922913
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР