В тази посока ще бъдат предприети съответните мерки. Друг проблем,

...
В тази посока ще бъдат предприети съответните мерки. Друг проблем,
Коментари Харесай

Какво Се Случва! Голям Български Град Е Буквално Залят От Детска Престъпност!

В тази посока ще бъдат подхванати съответните ограничения.

Друг проблем, регистриран по време на срещата, е разпространяването на опиати по образователните заведения и измежду подрастващите.

" Като цяло равнището на престъпност в русенската дирекция бележи спад, което се следи и в цялата страна. Това не ни успокоява, тъй като казусът с опиатите е главен и в случай че не се оправим с него, ще генерира и друга престъпност ", сподели министър Маринов.

Той съобщи, че ще сложи съответни задания и периоди за по-голяма успеваемост. За справяне с казуса с разпространяването на опиати е нужна и по-бърза експертиза. Областната полицейска дирекция обаче не е добре оборудвана с този тип механически средства, само че следва да получи такива уреди. Тогава следствието ще бъде по-бързо.

Маринов изясни, че има досъдебни производства и следствие за опиати, само че те се бавят поради експертизите.

Министърът сподели още, че проблем има с така наречен леки опиати и лесният достъп до тях. По думите му, за жалост някои родители не считали пушенето на " трева " за съществено закононарушение.

Маринов разяснява и дългите опашки и тапи на " Дунав мост ". Той сподели, че ще посети през днешния ден граничния пункт, с цел да се реши дали може да се направи нещо в допълнение във връзка с организацията. По думите му нов мост ще реши изцяло казуса с интензивния трафик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР