В тази къща във вилната зона на село Луково най-вероятно

...
В тази къща във вилната зона на село Луково най-вероятно
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от бърлогата, където се е укривал касапинът от Нови Искър, командоси от армията и "Кобра" са по дирите му!

В тази къща във вилната зона на село Луково най-вероятно се е укривал Росен Ангелов, който се търси по отношение на шесторното ликвидиране в Нови Искър, оповестява Канал 3.

Къщата е запечатана с полицейска лента, а по вратата личат следи от разтрошаване. Има и строшен прозорец.

Късно вечерта през вчерашния ден е завършила акцията на полицията. Иззети са доказателства.

Във вилата очевидно е живял човек до 9:30-10 часа сутринта през вчерашния ден. Били са включени електроуредите, имало е включен и компютър, описа по-рано кметът на Луково Румен Колев за Канал 3.

Къщата е ситуирана стратегически, тъй като наоколо до нея се намира рид, от който дистанцията до Нови Искър е единствено няколко километра, описаха локални поданици.



Командоси от специфичните сили на армията, отряд " Кобра " на Министерство на вътрешните работи и жандармерията се включват в издирването на Росен Ангелов в Искърското дефиле. Това е било решено на заседание в Столична дирекция на вътрешните работи тази заран.

Гранична полиция пък ще даде свои високопроходими джипове. На съвещанието са взели участие министър председателят Бойко Борисов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, началникът на защитата ген. Андрей Боцев и екипът, който проверява шесторното ликвидиране от Нови Искър.

Ангелов се търси като главен обвинен за убийството, оповестиха преди ден от Министерство на вътрешните работи. Районът е мъчно пристъпен, а профилът на търсения показвал, че е добре осведомен с терена и квалифициран да оцелее в планината, осведоми " 24 часа ", като се базира на участници в съвещанието.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР