В тазгодишния четвърти сезон на Игри на волята стана ясно,

...
В тазгодишния четвърти сезон на Игри на волята стана ясно,
Коментари Харесай

Предизвикателна и секси: Мирела провокира мръсни мисли с нови снимки

В тазгодишния четвърти сезон на " Игри на волята " стана ясно, че красивите дами могат да бъдат по едно и също време и умни, и мощни, и издръжливи, което за мъжката част от участниците си е едно същинско предизвикателство. Все отново още не е е появил мъж, който да излезе и да съобщи, че жена има място на финала и заслужава успеха тъкмо колкото него. Всяка година ставаме очевидци на едно и също - какъв брой са мощни дамите.

Виж още: След успеха: Джаферович се възгордя, обърна се към Генчо

След финала всички не помнят за неприятните моменти и се отдават на славата и прелестните страсти от нея. За някои тази популярност е много основна за бъдещото им развиване. Мирела, която в живота се занимава професионално с танци, съумя сносно да си изиграе картите и да употребява точно славата, с цел да разгърне капацитета си и да го покаже на колкото се може повече хора.

Виж още: " Жалко, че не я премаза ": Генчо се трансформира във всеобщ любим, а Мани си сътвори нов зложелател

И поради хубостта ѝ, и поради положителното ѝ показване в " Игри на волята " ползата към танцьорката сега е голям и от ден на ден хора се свързват с нея поради разнообразни работни задължения. Съвсем допустимо е самочувствието ѝ доста скоро да скочи безусловно до небето.

Виж още: След мненията за децата: Джаферович се появи като съвършена майка и затвори доста усти

В персоналния си Instagram профил моделката показа фрагменти от персонална фотосесия, която самоуверено можем да назовем много провокативна и секси - с това тяло всяка фотография става същинско изкуство, а за фотографите сигурно е огромно самодоволство да я снимат.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР