В тазгодишния 4 сезон на риалити предаването Игри на волята“

...
В тазгодишния 4 сезон на риалити предаването Игри на волята“
Коментари Харесай

Българо-сръбска любов: Невероятната история на шампионите Елица и Алекса от "Игри на волята"

В тазгодишния 4 сезон на риалити предаването „ Игри на волята “ на фона на борбите и пъзелите ще се откроят и няколко любовни истории – едната в минало време, другата в настоящо. 

Повечето от вас познават Елица Янкова като шампионка по битка и победител на Арената, само че за благополучие спортистката е победител и в живота. Тя несъмнено знае каква е цената на успеха и това значи единствено едно - другите участници ще би трябвало да се пазят от нея. 

Виж още: " Аз съм по-добрата версия ": Ето я новата Мани в " Игри на волята 4 ", само че от Англия

Нейната най-голяма опора в живота – половинката ѝ Алекса, също влезе в огромната борба, само че като част от племето на Резервите. За жал 25-годишният първенец по битка не съумя да се пребори за място в един от трите тима, само че пък в „ Игри на волята “ всеки заслужава втори късмет, тъй че към момента може да се бори и кой знае – да стигне също до огромния край. 

Виж още: Голям триумф за родния спорт: българка е номер едно по стрийт фитнес

Сълзите на Елица, когато видя обичания си на плажа, сигурно са трогнали всички фенове, само че за жал даже те не съумяха да му дадат задоволително сили, с цел да се докопат до третото място. Е, борбата въпреки всичко продължава и за двамата.

Изображение: https://www.instagram.com/elitsa.yankova/?hl=bg

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР