В Тайланд разследват жестокото убийство на 20-годишната кралица на красотата

...
В Тайланд разследват жестокото убийство на 20-годишната кралица на красотата
Коментари Харесай

Отхвърлен бизнесмен застреля кралица на красотата в деня на рождения й ден

В Тайланд проверяват жестокото ликвидиране на 20-годишната кралица на хубостта и нейния 21-годишен другар. За това оповестява изданието Bangkok Post, представен от Блиц.

``
реклама

Зверското закононарушение е станало в провинция Чонбури. Павина Намуранграк решила да отпразнува рождения си ден с пътешестване до Кхао Чи Чан - локална забележителност, наричана още " Гората на Буда. С момичето били и нейният другар, някогашен сътрудник, както и още един мъж. Убиецът причаквал всички на паркинга в бял седан. Щом ги видял, почнал да стреля. Седем пъти в Павина и приятелят й Анантачай. След това се скрил.

Полицията допуска, че уредник на нападението е 39-годишният предприемач Паня Инданг, който е притежател на два нощни клуба в град Патонг. Свидетели описват, че той е бил влюбен в Павина, която по-рано работела в един от клубовете му, с цел да обезпечи фамилията си. 

Нейни другари настояват, че тя била обезпокоена от домогванията на шефа си и напуснала, с цел да се избави от него. Следствието счита, че претекст за убийството е ревността на предприемача към приятелят на Павина Анантачай, само че пък майка му твърди, че не има вяра в тази версия, тъй като синът й бил с разнообразни интимни ползи.



Във вторник, 31 юли, полицията е арестувала и 43-годишния Саян Срисук, който във съдбовния ден пътувал дружно с Павина към Планината на Буда. По време на разпитите той признал, че са му платили да следи момичето и му споделили, че се възнамерява отвличането на хубавицата.

Изоставеният автомобил на самия предприемач е открит на гратницата в окръг Муанг. Вероятно той се е скрил на територията на прилежаща Камбмоджа. 

Това не е първият случай, в който предприемачът се замества в кървави саморазправи. The Phuket News отбелязва, че през 2017 година Паня Инданг прострелял мъж, въоръжен с нож, след което се предал в полицията. Изданието не прецизира повода за абсурда, само че е реалност, че предприемачът остава на независимост. Преди пет години пък е бил задържан за подправяне на чанти с марката Gucci и Louis Vuitton.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР