В Тайланд пред съда днес ще се изправи беларуска компаньонка,

...
В Тайланд пред съда днес ще се изправи беларуска компаньонка,
Коментари Харесай

Съдят компаньонка, говореща за руската връзка с Тръмп

В Тайланд пред съда през днешния ден ще се изправи беларуска компаньонка, която твърди, че има какво да каже за хипотетичната съветска интервенция в изборите от 2016 година в Съединени американски щати.

Анастасия Вашукевич, известна с названието си Настя Рибка, бе задържана с още девет чужденци през февруари, когато тайландската полиция нахлу по време на курс за полово образование в морския град Патая.

Уволненият шеф на ФБР: Имаше съветска интервенция

Тръмп сподели на Коми да мълчи, тъй като има "записи "; заплаши и с медийно затъмнение

Огромен скандал - британци манипулирали изборите в Съединени американски щати

Тя и още шест души в началото бяха упрекнати в липса на позволение за работа, само че в този момент са изправени пред спомагателни обвинявания в приканване към проституция и незаконна организация.

Вашукевич, която е въвлечена в политически скандал в Русия, предложи да разкрие секрети на американските публицисти във видеоклип, оповестен на "Инстаграм " малко след нейното задържане в Патая.

"Те се пробват да ни слагат зад решетките... Ето за какво съм подготвен да ви опиша за всички изчезнали късчета от пъзела, които нямате… по отношение на връзката сред нашите уважавани законодатели и (Пол) Манафорт, Тръмп и цялата тази шумотевица, на която обръщаме такова внимание - изборите в Съединени американски щати ", споделя тя във видеото.

Моделът, написала книга за съблазняване на олигарси, има връзки с съветския хайлайф.

Тя е изправена пред правосъден развой и в Русия, само че за фрагменти, снимани, с цел да покаже авторитетния заместител министър председател Сергей Приходко, който се радва на охолно гостолюбие на яхта, благосъстоятелност на милиардера Олег Дерипаска.

Видеоклипът стана доста известен след публикуването му от най-изявения съветски критик на Кремъл Алексей Навални.

Дерипаска, един от няколкото съветски олигарси, попаднали в листата със наказания на Съединени американски щати този месец, отхвърли всевъзможни злоупотреби и по-късно заведе дело интервенция в персоналния му живот Вашукевич и Александър Кирилов - "секс гуру ", който също беше арестуван в Тайланд.

Според Business Insider Дерипаска съди Пол Манафорт, някогашния управител на акцията на американския президент Доналд Тръмп, като го упреква, че дружно със сътрудника си Рик Гейтс е присвоил 18,9 милиона $, дадени от компания на съветския милиардер за инвестиция в по-късно банкрутирала украинска телевизия.

Междувременно участник в курса по полово образование в Патая, който не е измежду задържаните, сподели пред AFP, че Вашукевич се тормозила да не бъде депортирана в Русия.

B. kochanka Olega Deripaski Nastia Rybka oskarżona w Tajlandii również o gwałt i stręczycielstwo https://t.co/bJ7dYFih67
— Biełsat po polsku (@Bielsat_pl) April 5, 2018

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР