В Тайланд е починал известният контрабандист Петър Пануков, по прякор

...
В Тайланд е починал известният контрабандист Петър Пануков, по прякор
Коментари Харесай

Инфаркт: Крими героят Петьо Плевенския издъхна внезапно в Тайланд

В Тайланд е умрял известният контрабандист Петър Пануков, по прякор Петьо Плевенския. Причината за гибелта е солиден инфаркт, написа safenews.bg. Плевенския стана прочут по време на локалните избори, когато се заприказва, че кметът на Балчик, Николай Ангелов е назначен от лица от подземния свят, и едно от тези лица е Петьо Плевенския.

В ъндъграунд средите, а и в медиите, се твърди, че Плевенския е измежду доближените на Константин Рогов – Рогача и Ивайло Паунов – Джованито, които бяха арестувани преди време в Испания за обири и трафик на леки коли.

С натрупания финансов капитал от Испания Плевенския и приятелите му стартират да влагат в България посредством Живко Диков-Айсберга. Айсберга нашумява в аферата за продадената ни държавна граница за компенсаторки, за което страната да води десетки каузи, с цел да си я върне.

По непотвърдена информация в Балчик съвсем няма общински парцел на първа линия, който да е нает от общината от компания, която да не е обвързвана с Плевенския и Джованито. Според източници пътищата на двамата приятели са се преплели преди много години, като двамата са правили контрабандна активност в Марбея, Испания.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР