В търсене на приключения и забавления екипът на Детското.БНР ще

...
В търсене на приключения и забавления екипът на Детското.БНР ще
Коментари Харесай

С Детското.БНР в морската столица Варна

В търсене на завършения и занимания екипът на Детското.БНР ще посети град Варна. Да знаете, че там децата изобщо не скучаят!
Тази неделя, 20 май, първо ще Ви заведем в една от залите на Градската художествена изложба „ Борис Георгиев “ в морската столица малко царство на въображението и измислиците.
Ще разгледаме детската галерия „ Азбука на въображението “ и ще ви срещнем с дребните художници Алекс, Доротея и Мартин от креативния клас на художника Виктория Георгиева-Mouse, както и със самата Вики.

И тъй като заговорихме за измислици – забъркали сме Ви и една изненада! В Детското.БНР тази неделя ще чуете и гласа на Джани Родари, който споделя за бъдещата си книга „ Граматика на фантазията “.
Ако откриването на от дълго време забравени съкровища Ви влече, не изпускайте Детското.БНР в неделя! Археологическият музей в град Варна има собствен Детски образователен музей. В по-топлите месеци там можете да бъдете същински археолози и да търсите антични предмети, заровени в двора на музея. Ние пък ще ви заведем на едно от най-обичаните от децата ателиета, които се организират там – това за керамика.

Детското.БНР може да слушате по стратегия „ Христо Ботев “ на Българското национално радио на 20 май, в неделя, от 8:30 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР