В търсене на повече ефективност при продажбите на оръжие, Пентагонът

...
В търсене на повече ефективност при продажбите на оръжие, Пентагонът
Коментари Харесай

Пентагонът създава специален екип, който да ускори продажбите на оръжие

В търсене на повече успеваемост при продажбите на оръжие, Пентагонът ще сътвори специфичен екип под кодовото наименование " Тигри ". Той ще е формиран от чиновници, които ще изследват неефективността на продажбите на оръжия от Съединени американски щати на непознати страни, като задачата е да се сътвори по-добра конкуренция с Китай, оповестява The Wall Street Journal. Това съобщи БГНЕС.

Основна задача на новия екип ще е и да се попълнят оръжейните арсенали на другарските страни, които са дали военно съоръжение на Украйна.

Екипът на " тигрите “ ще търси способи Министерството на защитата да рационализира елементи от програмата си за доставка на мечтаните американски дронове, оръдия, хеликоптери, танкове и други оръжия по-бързо.

Длъжностни лица, работещи със страни, декларирали нови дронове, да вземем за пример, биха могли да бъдат подготвени да оказват помощ на тези страни да пишат по-добре писма, като с това редуцират бюрокрацията, които идват от прекомерно необятните първични поръчки.

Напрежението с Китай и нахлуването на Русия в Украйна форсираха процеса по основаването на " тигрите " в Пентагона, добавя изданието.

Пентагонът ръководи по-голямата част от програмата за продажба на оръжие на непознати страни, само че е под контрола на Държавния департамент, чиито дейности пък се утвърждават от Конгреса.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР