В търсене на единствения, понякога сме заслепени от начина, по

...
В търсене на единствения, понякога сме заслепени от начина, по
Коментари Харесай

Неустоими! Мъжете от тези 6 зодии са най-изкусните любовници

В търсене на единствения, от време на време сме заслепени от метода, по който той ни ухажва и пропущаме да видим същинските му планове. За страдание, огромна част от мъжете, на които попадаме, са същински Казанови. С дребните си трикчета те с лекост приспиват бдителността ни и вършат с нас каквото си желаят.

Омаяни от думите й дейностите им, започваме да бъркаме и падаме в клопката на тяхната магия, ръководейки се само от възприятията си. За да не ни се случват сходни неща, астролозите сформираха рейтинг на любовниците, които са в положение да завъртят главата на всяка жена, без да се интересуват за последствията от дейностите си.

Скорпион

Най-големият съблазнител на звездния хоризонт. Той майсторски съблазнява и изкушава и нито една жена не е в положение да му устои. Сексуалните му благоприятни условия наподобяват безкрайни. Магнетичният му взор и притегляне не ви оставят различен избор, с изключение на да му се поддадете. Той доста добре знае къде се намират ерогенните ви зони и по какъв начин да ви накара да стенете от наслаждение. А фантастичната му вътрешен глас му разрешава да предусеща всичките ви стремежи.

Ако инцидентно ориста ви срещне с представител на зодия Скорпион, би трябвало да сте подготвена за главозамайващ романс, изпълнен с доста пристрастеност. Предвид обстоятелството, че Скорпионите са извънредно ревностни, би трябвало да сте подготвена, че той няма да пропусне опция да ви упрекне в невярност, макар че самият той няма да спре да гледа встрани. Представителите на този зодиакален знак обичат да опитват и да вършат секс на разнообразни места. Не всяка жена може да издържи на темпото, което диктува Скорпионът.

Овен

Овните са главният съперник на Скорпионите в съблазняването. В тях има доста пристрастеност, която е изцяло евентуално да се трансферира и върху партньорките им. Те са способни да избухнат и да изпепелят дамата до себе си. Основната им специфичност е, че влизат в ролята на завоеватели, тъй като в противоположен случай играта не им е толкоз забавна.

Овните получават същинско наслаждение да съблазняват и покоряват обекта на пристрастеността си. Откритостта и откровеността им постоянно изненадват дамите.

Когато са с партньорката си, те трансформират всичките си полови мечти в действителност и я докарват до върха на лудостта. Овните избират да преобладават във връзката, не и да се подчиняват. Те избират сътрудник с сходен характер, който е в положение да ги възпламени по същия метод в леглото и да им достави същинско наслаждение. Ако обаче дамата не се съобрази с разпоредбите им, те стартират да търсят друга.

Овните нямат равни в изисканите си обноски и изкуството да съблазняват. Още повече, че най-големият ухажор на всички времена - Джакомо Казанова, е роден тъкмо под този зодиакален знак.

Лъв

Любовник с царска кръв. Привлекателността на представителите на този зодиакален знак провокира неукротим интерес измежду дамите. В процеса на ухажване Лъвът показва най-хубавите си черти - от благотворителност до вежливост. Той трансформира връзките с партньорката си в същински празник и с наслада я подарява на драго сърце. Лъвът освен удивява със своите знания, само че и умее да ги ползва в точния миг. Най-добрата премия за него в съкровен проект е да получи удивление и утвърждение на дейностите си. А дъждът от похвали е в положение да го възбуди и да го подтикне към нови креватни подвизи.

Точно сред чаршафите Лъвът възхвалява своята кралица и прави всичко, с цел да разгадае най-съкровените й стремежи. Той постоянно избира ролята на преобладаващ.

Представителите на този зодиакален знак обичат да се любуват на тялото си и всичко, което се случва с тяхно присъединяване в леглото. В спалнята им постоянно можете да видите огледала или видеокамера, с която обича да снима, до момента в който прави секс с партньорката си.

Стрелец

Любовник с виртуозни обноски! Стрелците постоянно са изпълнени със полова сила. В леглото с тях в никакъв случай не е скучно. Те обожават дамите и не пропущат нито една прелестна дама. Непрекъснато се впускат в любовни завършения, сменяйки партньорките си като носни кърпички. Когато дамата, на която са се спрели, им омръзне, с лекост я зарязват, с цел да се впуснат в нова любовна случка.

Представителите на този зодиакален знак обичат да опитват а импровизациите им от време на време са изненадващи. Те постоянно са подготвени за нови интимни върхове и не стопират да потвърждават съвършенството си с следващата порция пристрастеност.

Везни

Самата Венера им е вменила да бъдат изкусни любовници. Природната им половост е магнит за дамите. Те не стопират да се любуват на хубостта и съвършенството и постоянно учат партньорките си на същото. Везните не търпят кавги, а когато са на среща, се стараят да доставят оптимален комфорт на половинката си. Знаят куп сантиментални думички, които прошепват в най-правилния миг, а дамата до себе си издигат на фундамент.

Представителите на този зодиакален знак не са надарени с огромно количество сила, само че за сметка на това имат нараснала сензитивност и са наясно с всички точки, които са в положение да докарат партньорката им до оргазъм.

Близнаци

Това е типичният джентълмен! Близнацитеса подготвени да извършат куп ексцентрични неща, с цел да привлекат вниманието на обекта на желанието си. Чувствата в тях пламват доста бързо и угасват по същия метод. Така след време се впускат в нова връзка, с лекост не запомнили за остарялата.

Във външния им тип се преплитат благ и демонски чери - коктейл, който работи като магия на дамите.

Близнаците обожават да гледат еротични филми и да придвижват видяното в леглото си. Те са огромни експериментатори и естети с развинтена фикция. Никога не пропущат интимните милувки и са наясно с всички секрети, които подаряват с приятност на противоположния пол. С тях в никакъв случай няма да ви е скучно, тъй като всякога измислят нещо ново в леглото, написа jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР