В Търговищка област е засечен водач, шофирал извън населено място

...
В Търговищка област е засечен водач, шофирал извън населено място
Коментари Харесай

Засякоха водач, шофирал със 133 км/час по празниците


В Търговищка област е засечен лидер, карал отвън обитаемо място със 133 км/ч. по време на зимните празници. А най-високата измерена скорост в обитаемо място е 129 км/ч. /при ограничаване 50 км/, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище след профилираната полицейска интервенция "Алкохол и недееспособност ". Установени са и шест случая на ръководство на автомобил след приложимост на алкохол.

Целта на акцията е била нулева приемливост към водачи, ръководещи пили, под въздействието на наркотични субстанции или пък без да имат удостоверение за правоуправление.

Осъществяван е и надзор за спазването на скоростните режими. Установени са три случая на ръководство с централизация на алкохол в издишания от лидера въздух сред 0,5 и 1,2 промила, и други три - на ръководство с централизация на алкохол над 1,2 промила.

Най-високата измерена централизация на алкохол е 3,1 промила. За шофиране след приложимост на алкохол чиновници на регионалната дирекция са съставили на водачи шест акта.

Издадени са били общо 10 заповеди за насилствена административна мярка по Закона за придвижване по пътищата на водачи, управлявали МПС след приложимост на алкохол. Установени са били и случаи на ръководство под въздействието на наркотични субстанции.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР