В Търговище са установени 16 случая на неправилно пресичане от

...
В Търговище са установени 16 случая на неправилно пресичане от
Коментари Харесай

16 пешеходци отнесоха глоба

В Търговище са открити 16 случая на погрешно секване от страна на пешеходци. От началото на акцията "Зима " на територията, обслужвана от ОД на Министерство на вътрешните работи, са тествани 1469 пътни транспортни средства, оповестиха от бранш "Пътна полиция " в дирекцията.

За нарушавания на Закона за придвижване по пътищата по време на превантивната акция са формирани 16 акта за административно нарушаване и са наложени 23 санкции с фиш; 16 от нарушаванията са на пешеходци. Съставен е и акт на водач за отнето преимущество на пешеходец.

Акция “Зима” в Хасково стартира от ромската махала

При инспекциите по пътищата в региона е установен един случай на ръководство на велосипед без предпазна жилетка отвън обитаемо място. Установени са два случая на ръководство - на мотоциклет и на мотопед, от неправоспособни водачи. Съставени са им актове.

Акцията "Зима " е в третия си тематичен стадий, който стартира през вчерашния ден и ще продължи до края на месеца. Мотото е "Безопасно шофиране през зимата ". Пътните служители на реда ще правят засилени инспекции за техническата редовност на колите, както и за държанието на водачите, прецизират от ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР