В такава кризисна ситуация за съжаление съм нужна тук. Когато

...
В такава кризисна ситуация за съжаление съм нужна тук. Когато
Коментари Харесай

Кога се подава оставка?

В такава спешна обстановка за жалост съм нужна тук. Когато пристигна време за оставки, ще схванат всички – това е политическо решение. С тези думи шефът на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова отговори на журналистически въпрос по кое време ще си подаде оставката.
Коментар на редактора
Кога се подава оставка? Отговор а) Никога! Отговор б) Съвсем в никакъв случай! Отговор в) Какво е това оставка?!
Даскалова е едно от имената в администрацията ни, което е на основна позиция, само че не е толкоз известно на обществото. Достатъчно е обаче малко да се поогледа човек и да му стане кристално ясна картинката. До 2016 година тя е част от Комисията за защита на конкуренцията и, гледай ти – от общо 33 преписки, касаещи директно или индиректно ползите на Делян Пеевски, 18 са отишли за решение при Даскалова (според информация и статистика на в. " Капитал " ). Какво повече като следващ образец за " страна в страната ".
Даскалова влиза в Комисия за защита на конкуренцията през 2011 година като номинация на „ Атака “, откакто ГЕРБ промени закона, с цел да бъде повишен съставът на Комисията. Сега Даскалова ръководи организацията, която дава отговор за Търговския и Имотния указател, както и за Булстат. Освен това, от 1 януари тази година ръководената от Даскалова конструкция пое Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, като трябваше да поеме и Регистъра на особените данъци, само че ще го стори чак през 2020 година – неразбираемо за какво, откакто трябваше да се случи от 1 септември.
С професионалната част – дотук, който схванал – схванал. Относно оставката – ще употребявам нещо, споделено от госпожа Даскалова в персоналния ѝ профил във Фейсбук. И ще подскажем по кое време се подава наложително оставка – когато очевидно по този начин си осрал нещата, които са ти поверени, че те не работят въобще (за нескончаем интервал от време). По този параграф в актуалната власт малко на брой не влизат в действието " подаване на оставка "! Калпави са всеобщо дисковете и единствено се въртят, само че не работят!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР