В сянката на побоя през 2018 г. на гангстера Джеймс

...
В сянката на побоя през 2018 г. на гангстера Джеймс
Коментари Харесай

Високопоставени атаки срещу Дерек Шовин и Лари Насар насочиха вниманието към насилието във федералните затвори

В сянката на побоя през 2018 година на гангстера Джеймс „ Уайти “ Бълджър и самоубийството на финансиста Джефри Епщайн през 2019 година организацията още веднъж е под наблюдаване за като не съумява да отбрани високопоставени пандизчии от пострадване.

Шовин, 47, някогашният служител на реда от Минеаполис, наказан за убийството на Джордж Флойд през 2020 година, беше атакуван на 24 ноември в юридическата библиотека във федерално заведение със междинна степен на сигурност затвор в Тусон, Аризона - същият комплекс, където пандизчия се опита да простреля клиент предходната година с контрабанден револвер.

Заподозреният нападател на Шовен, някогашен водач на тайфа, сподели на поправителните чиновници, че би го умъртвил, в случай че те не са реагирали, когато са го създали, споделиха прокурорите. Той е упрекнат в опит за ликвидиране и е изместен във федерален затвор в съседство.

Семейството на Шовин е „ доста загрижено за потенциала на заведението да отбрани Дерек от по-нататъшно увреждане “, сподели неговият юрист Грегъри Ериксън.

Наса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР