В свят, в който традиционните взаимоотношения невинаги са идеални, отношенията

...
В свят, в който традиционните взаимоотношения невинаги са идеални, отношенията
Коментари Харесай

Приятел за секс - чудесно, но с едно наум

В свят, в който обичайните взаимоотношения не всеки път са идеални, връзките вид другари с преимущества стават все по-популярни.
Тези инцидентни връзки оферират необвързващ метод към фамилиарност неизискваща любовна непосредственост. Но както всяко друго нещо, преодоляването на изкуството на другарството с преимущества изисква умения, почитание и връзка. То има своите тънкости, с които може сполучливо да се изявявате на този терен.

Подготовка на сцената
Основата на една сполучлива връзка вид другари с преимущество стартира с намирането на верния сътрудник. Потърсете някого, с който споделяте същинско другарство. Важно е и двамата да имате ясни граници и упования през цялото време. Комуникирайте намерено за това, което желаете и с какво се чувствате удобно.

Разговорът по тематиката
Преди да се потопите във физическите аспекти, поговорете. Това е мястото, където и двамата определяте главните правила. Какви са вашите граници? Ексклузивни ли са, или това са отворени птношения? Честността и прозрачността са основни за отбягване на недоразумения по пътя.

Уважение и връзка
Във всяка връзка уважението е от първостепенно значение. Дръжте линиите за връзка отворени от самото начало. Проверявайте ги постоянно, с цел да сте сигурни, че към момента сте на една и съща страница. Отнасяйте се към вашия другар с преимущества с добрина и внимание. Не забравяйте, че те са на първо място ваши другари.

Нека бъде леко и занимателно
Красотата на връзката от вида другарство с преимущества е неналичието на ангажираност. Поддържайте атмосферата лека и занимателна. Наслаждавайте се на компанията на другия без натиска на дълготрайни упования. Отидете на завършения, гледайте филми или просто се наслаждавайте един на различен.

Определяне на граници
Границите са стълбовете, които поддържат тези връзки. Ясно дефинирайте кое е и кое не е задоволително държание. Разрешено ли е преспиване? Колко постоянно ще се срещате? Какво ще стане, в случай че някой от вас желае да постави край? Установете тези граници дружно, с цел да избегнете засегнати усеща.

Безопасно и по взаимно единодушие
Винаги давайте приоритет на сигурността и единодушието. Използвайте защитни средства по време на всевъзможен вид секс и постоянно се изследвайте за полово излъчени заболявания. Съгласието би трябвало да бъде въодушевено, осведомено и продължаващо. Ако някой от вас се усеща неловко или желае да спре, неотложно уважете това решение.

Ревност и страсти
Естествено е страстите да изплуват на повърхността във връзка от вида другари с преимущество. Бъдете подготвени за ревнивост, обвързаност или непредвидени усеща. Не забравяйте, че това е риск, който и двамата поехте, когато влизахте в ангажимента. Справете се с тези страсти със зрялост и схващане.

Прекратяване на връзката
Всички положителни неща би трябвало да свършат, в това число постоянният секс сред другари. Ако някой от вас желае да постави край, направете го с почитание. Обсъдете аргументите си намерено и почтено и дайте един на различен пространство да продължите напред. Не изгаряйте мостове; бяхте другари преди и можете да бъдете другари още веднъж.

Последиците
След преустановяване на секусалната връзка е от значително значение да си дадете място за изцеление. Често се оказва, че единият сътрудник е развил усеща. Ако желаете да останете другари, не бързайте да се върнете към платонично другарство. Отделете време, с цел да възстановите връзката си без спомагателните затруднения на половата връзка.

Придвижване напред
Както научихте, навигирането в света на приятелите с преимущества е обвързвано напълно с баланс, връзка и почитание. Не е за всеки, само че когато се направи вярно, може да бъде пълноценно и прелестно преживяване. Прегърнете свободата, изследвайте желанията си и постоянно давайте приоритет на взаимното благоденствие.
Връзките с другари с преимущества оферират неповторим и актуален метод към интимността и другарството. С верния сътрудник и мощна основа на връзка и почитание можете да овладеете изкуството на другарството с преимущества и да се насладите на пълноценна и удовлетворяваща връзка без уговорката на обичайната връзка. Не забравяйте, че всичко е за да се забавлявате, като в същото време поддържате същинско другарство. Така че излезте там, играйте по разпоредбите и се насладете на пътуването!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР