В свят, в който сме пренаситени от всякакви маркетингови трикове,

...
В свят, в който сме пренаситени от всякакви маркетингови трикове,
Коментари Харесай

Тайните на сензитивния маркетинг, на които всички се доверяваме

В свят, в който сме пренаситени от всевъзможни маркетингови трикове, никой не си дава сметка, че повечето ни решения, в това число и елементарни действия като избор на куриерска компания, са плод на умишлен труд. Повечето информация доближава до нас през зрението и слуха, само че от ден на ден маркетолозите търсят по какъв начин да включат и други сетива, които да създадат преживяванията ни по-пълноценни и по-приятни. След едногодишна работа и доста изследвания Еконт направи огромната крачка в сетивния маркетинг и сътвори собствен личен мирис, който клиентите към този момент могат да усетят в някои от офисите в страната. 

А да създадеш мирис, който се харесва на всички, еднообразно различим и носещ посланията на доверие, независимост и непорочност, е въпрос на висок професионализъм. Затова екипът на Еконт и специалистът по визия и жанр, част от Бранд развиване - Мишел се доверяват на Паулина Петкова и нейния богат опит в парфюмерията в Милано и Академията по парфюмерия. Заедно с над 40 експерти, наречени " най-хубавите носове ", изготвят аромата на Еконт. В част от офисите на куриерската компания, ще усетите, че мирише на... независимост, семеен дух и на странствуване. 

Задачата е извънредно комплицирана, тъй като ароматът ще бъде усетен от доста хора на друга възраст, с друг пол и различен вкус, само че в търсенето на унифицирания бленд се стопират на създадения Аромат № 6 от общо седем оферти.



Всеки обект с особеностите си, само че с еднакво преживяване

Мащабите за основаването на аромата Еконт  обаче са големи, защото през офисите на куриерската компания минава голям човекопоток, а компанията се стреми преживяването във всеки обект да е еднообразно и позитивно.

" Еконт като бранд залага на прекарването в офисите. Вярвам, че ароматът като плюс към една съвършена услуга носи цялостната потребителска задоволеност. Този непредвиден миг, в който, влизайки в  куриерския обект, ми се случва нещо, което не съм подозирал, е главната противоположна връзка за миналите 2 - 3 месеца. Хората го виждат. Казват: Тук мирише неповторимо, на какво е? ", споделя Мишел за размислите и пътя на основаването на аромата.

Но неумишлено ароматите са това, което провокира страстите, а ароматът Еконт основава асоциация за хубава обстановка единствено с едно посещаване в куриерския офис.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР