В своята програма за управление на район „Лозенец“, кандидатът за

...
В своята програма за управление на район „Лозенец“, кандидатът за
Коментари Харесай

Любомир Дреков: Нова структура на районната администрация ще оптимизира работата и ще доведе до по-бързо идентифициране и разрешаване на проблемите

В своята стратегия за ръководство на регион „ Лозенец “, претендентът за трети следващ мандат Любомир Дреков, залага, наложителна – по негови думи, смяна в структурата на администрацията.

Създаваме особено звено, което да дава отговор единствено за новите, бързоразвиващи се южни квартали, чиито проблеми са строго характерни и изискват по-детайлен чисто градоустройствен метод.

Новото звено ще работи под управлението на отраслов заместител кмет в районната администрация. Той е гражданин на квартала, познава хората, проблемите и всички настоящи планове и процедури. – сподели Любомир Дреков.

Опитът ми през миналите осем години, сподели, че работата в кв. „ Витоша-ВЕЦ Симеоново “ и кв. „ Кръстова вада “ изискват всекидневен надзор и лишават в действителност огромен запас на администрацията. Проблемите там, се разграничават доста, от проблемите в остарялата част на кв. „ Лозенец “, да вземем за пример.

От друга страна, за мен беше значимо, да намерим задоволително дейни хора от квартала, с които да работим, както за разрешаване на дребните локално проблеми, по този начин и за смяна на цялостната визия на тези квартали. Идеята за смяна в структурата, пристигна най-много с помощта на работата ни с инициативния комитет на кв. „ Витоша-ВЕЦ Симеоново “, през последните съвсем две години.

Смятам, че е значимо, да надградим тази връзка с жителите на квартала и да продължим да работим, дружно, за основаване на една по-добра и устойчива среда – добавя претендентът за кмет на регион „ Лозенец “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР