В своята книга, анонсирана като спомени без тайни, племенницата на

...
В своята книга, анонсирана като спомени без тайни, племенницата на
Коментари Харесай

Племенницата на Тръмп го разбива в новата си книга - вече има интересни откъси

В своята книга, обявена като " мемоари без секрети ", племенницата на Доналд Тръмп, Мери, разказва чичо си и президент на Съединени американски щати като измамник и диктатор, оповестява BBC.
Мемоарите са озаглавени " Твърде доста и в никакъв случай незадоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ". Книгата би трябвало да излезе в продажба на 14 юли, само че фрагменти от нея към този момент излизат по американските медии, написа БГНЕС.
Белият дом отхвърля нейната версия на нещата. Семейството на Доналд Тръмп стигна до съда, с цел да спре публикуването, само че това не оказа помощ на президента на Съединени американски щати.
" Самовлюбен нарцис "
За чичо ѝ, написа Мери Тръмп, " в никакъв случай нищо не е задоволително. " Поведението му приказва за патогенен егоизъм.
" Това е повече от просто егоизъм. По създание Доналд е слаб човек, нежното му его се нуждае всяка минута от укрепване, тъй като надълбоко в себе си той знае, че въобще не е това, което желае да наподобява ", счита тя.
По нейните думи, характерът на Доналд Тръмп значително се е формирал под въздействието на татко му - Фред Тръмп-старши, нейния дядо, който непрестанно е тероризирал татко ѝ, Фред-младши, умрял от алкохолизъм, когато Мери е била на 16 години. Тя написа, че Фред Тръмп-старши бил доста недопечен с най-големия си наследник, който желал да види като правоприемник на фамилния бизнес с недвижими парцели, само че в последна сметка бил заставен да съобщи делото си на втория си наследник, Доналд.
" Дядо го направи с принуда ", написа Мери Тръмп.
" Когато обстановката се утежни в края на 80-те години, Фред към този момент не беше в положение да затвори очи за очевидната некадърност на единия от синовете си. Той нямаше различен избор, с изключение на да разчита на другия. Чудовището, дебнещо вътре в него (Доналд), беше пуснато на воля ", написа Мери Тръмп.
Белият дом отхвърля изказванието, че бащата на Доналд Тръмп е бил недопечен и нечовечен човек. Президентът постоянно е казвал, че връзките с татко им са били топли и той се е отнасял с него доста добре.
" Унищожи Доналд "
Мери Тръмп разказва в детайли по какъв начин скрито е изнесла от адвокатската адвокатска фирма 19 кутии с документи, свързани с данъчните каузи на чичо ѝ през 90-те години и ги е предала на The New York Times. Вестникът, прочут с сериозното си отношение към Доналд Тръмп и Републиканската партия, употребявал тези материали при подготовка на журналистическо следствие за укрити налози от американския президент.
" През 90-те години съмнителните данъчни схеми, включващи откровена машинация, му помогнаха доста да усили наследеното от родителите си ", написа Мери Тръмп.
Според думите ѝ, репортерите на The New York Times се обърнали към нея за подпомагане през 2017 година. Тя мислила към месец и най-сетне се решила, като видяла по какъв начин Доналд Тръмп " прави законите на пух и прахуляк и тъпче слабите и уязвимите ".
" За мен не е задоволително да постъпя в доброволческа организация, която оказва помощ на сирийските бежанци. Моят дълг – това е да унищожа Доналд! ", написа племенницата.
Приемен изпит
Мери Тръмп твърди, че чичо ѝ е платил на другар да вземе общоприет писмен тест вместо него при постъпването в университета, защото той не е бил измежду най-хубавите студенти в класа и е трябвало да получи доста висока оценка на приемния изпит, с цел да компенсира ниския междинен бал, получен в края на учебно заведение.
" Той наел интелигентен човек, който се прочул с това, че се оправя отлично с всевъзможни проби. Доналд в никакъв случай не е изпитвал дефицит на пари и му е платил уместно ", написа Мери Тръмп.
Белият дом назовава това изказване неистина.
Бъдещият 45-и президент на Съединени американски щати учи във Фордъмския университет в Ню Йорк, след което се трансферира в бизнес колежа " Уортън " в Университета в Пенсилвания.
За всичко е отговорен дядо?
Според Мери нейният дядо, нюйоркският строителен магнат Фред Тръмп-старши, смазал и развалил и двамата си синове, като не им разрешил да развият в себе си и да изживеят целия набор от човешки страсти. Той желал да види най-големия си наследник като " акула ", по тази причина се ядосал, виждайки го като мек, подигравал се на сина си и му казвал, че единствено слабите се извиняват. Доналд, който бил седем години по-млад от брат си Фреди, дълго гледал по какъв начин татко му унижава по-големия му брат и научил главен урок: " Не би трябвало да бъдеш като Фреди. "
" Ограничавайки възприятията на Доналд и обявявайки доста от тях за неприемливи, татко му изкриви усещането му за света и наруши способността му да живее в него ", заключава Мери Тръмп.
Отношението към дамите
Мери Тръмп твърди, че чичо ѝ преди време я е наел да напише автобиографията му, а по-късно си намерил друга литературна помощничка и я уволнил, без да ѝ заплати за към този момент свършената работа. Книгата, издадена през 1997 година, се концентрира основно върху метода на правене на бизнес, само че визира и персоналния живот на Тръмп.
" Всяка жена, която му е отказвала, е представяна в неговите разкази най-ужасният, противен и пълен човек, който можете да си визиите “, написа Мери Тръмп.
Тя твърди, че през 1994 година, до момента в който работила над книгата, чичо ѝ ѝ правел двусмислени похвали за външността ѝ, до момента в който бил женен за втората си брачна половинка Мари Мейпълс.
Според Мери, Доналд Тръмп е разказал на актуалната си брачна половинка Мелания, че е предложил на племенницата си работата върху книгата си от страдание, тъй като тогава тя била изгонена от колежа за опиати. Мери споделя, че в действителност е напуснала учебно заведение по това време, само че не е приемала опиати и чичо ѝ показва събитията в удобна за себе си светлина, с цел да наподобява като покровител.
Коя е Мери Тръмп?
Тя е на 55 години. Има докторска степен по здравна логика на психиката. Баща ѝ, по-големият брат на Доналд Тръмп, е умрял през 1981 година на 42-годишна възраст от сърдечно заболяване, породено от алкохолизъм.
През 2018 година Белият дом стартира акция против злоупотребата с опиати. Президентът съобщи, че ориста на брат му частично го е подтикнала към тази концепция.
В миналогодишно изявление за The Washington Post Доналд Тръмп сподели, че съжалява, че фамилията му е принуждавало брат му да прави бизнес, към което не е имал податливост.
Мери Тръмп до момента избягваше необятната гласност. След като чичо ѝ завоюва изборите през 2016 година, тя туитва: " Най-лошата нощ в живота ми. Трябва да бъдем съдени за това. Жал ми е за страната ми. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР