В своята автобиографична книга Greenlights, чиято премиера беше вчера, Матю

...
В своята автобиографична книга Greenlights, чиято премиера беше вчера, Матю
Коментари Харесай

Бащата на Матю Макконъхи починал по време на секс

В своята автобиографична книга " Greenlights ", чиято премиера беше през вчерашния ден, Матю Макконъхи признава, че споменът за починалия му татко и до момента съумява да го накара да се усмихне.

В записките си, които написа за 52 дни в цялостна изолираност в пустинята, 50-годишният артист взема решение да извади нескрито както хубавите, по този начин и мъчителните моменти, изграждащи персоналната му история. Промотирайки заглавието, неотдавна той разгласява къс фрагмент от него на страниците на сп. " People ", от който излиза наяве по какъв начин е умрял неговият родител.

A post shared by (@officiallymcconaughey) on Jul 31, 2020 at 9:09am PDT

Нещо повече, става известно, че Джеймс Доналд Макконъхи постоянно е знаел метода, по който ще издъхне, и приживе неведнъж го е споделял с тримата си синове.

" Получих позвъняване от майка ми. " Татко ти умря ", сподели ми тя. Краката ми внезапно омекнаха... Не можех да допускам. Та той бе мой татко. Никой и нищо не бе в положение да го убие, като се изключи мама. Спомних си по какъв начин постоянно споделяше на мен и братята ми: " Момчета, ще си отида, правейки обич с майка ви. Точно по този начин се случи... Получил е инфаркт, до момента в който е изпитвал оргазъм ", написа звездата от " Адвокатът с Линкълна ".

Родителите на Матю имат бурна връзка, през която няколко пъти се развеждат, само че след края на всеки собствен брак съумяват да намерят път един към различен и още веднъж минават под венчилото. Наследникът им споделя, че това се дължи на обстоятелството, че без значение от разликите им, проблемите сред тях бързо бивали изместени от мощната им обич.

" Понякога връзките им бяха в действителност жестоки. Както изяснявам в книгата, това беше техният метод на връзка. Разведоха се два пъти, подвигнаха женитба три пъти... Бяха като същинска стихия посред Тихия океан ", споделя актьорът.

A post shared by (@officiallymcconaughey) on Jul 29, 2020 at 11:48am PDT

Джеймс, който на млади години се занимава професионално с американски футбол и е част от тима " Грийн Бей Пакърс ", а по-късно има петролен бизнес, напуща този свят през 1992 година В средата на януари т.г. известният му наследник реши, че е време майка му Мери още веднъж да срещне любовта, като за тази цел ѝ уреди среща с бащата на своя сътрудник Хю Грант.

" Той е на 91 година, а майка ми е на 88 година Защо не? Следващата седмица би трябвало да се видят и най-вероятно ще прекарат цяла нощ дружно ", сподели тогава носителят на " Оскар " в свое изявление пред Entertainment Tonight.

A post shared by (@officiallymcconaughey) on Oct 20, 2020 at 5:01am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР