В своя сайт за техническа поддръжка Microsoft съобщи на потребителите,

...
В своя сайт за техническа поддръжка Microsoft съобщи на потребителите,
Коментари Харесай

Microsoft блокира обновяването 1809 за компютрите с антивирусните на Morphisec

В своя уебсайт за техническа поддръжка Microsoft заяви на потребителите, че огромното възобновяване Windows 10 October 2018 Update краткотрайно е блокирано за компютрите, предпазени с антивирусната стратегия на Morphisec Protector или употребяват приложения с Morphisec SDK .

Причината за това решение е бъг в съвместимостта, засегнал системата за предпазване на офисните файлове. За да не нервира потребителите с този бъг, Microsoft краткотрайно спря разпространяването на Windows 10 October 2018 Update за компютрите с този антивирусен програмен продукт. При опит за ръчно инсталиране на ъпдейта благодарение на Media Creation Tool, операционната система оповестява, че е належащо да се отстрани проблематичния програмен продукт. Едва по-късно се дава опция за възобновяване. Софтуерният колос заяви, че скоро ще показа пач за тази обстановка.

Всички тези известия за блокирани обновявания са част от проектите на Microsoft да бъде по-прозрачен с потребителите по отношение на новите версии на Windows 10 и в точния момент да ги осведоми за проблеми и открити бъгове. Проблемите и неизправностите са нещо неизбежно. Главното е потребителите да бъдат в точния момент известени и да се предотвратява разпространяването на обновяването на компютрите, с които може да сътвори спорове.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР