В своя позиция редколегията на Хоризонт изразява подкрепа за журналиста

...
В своя позиция редколегията на Хоризонт изразява подкрепа за журналиста
Коментари Харесай

След обидите: Колегите на Великова отговориха на Йорданов

В своя позиция редколегията на " Хоризонт " показва поддръжка за журналиста от програмата Силвия Великова след отправени обиди от евродепутат по неин адрес. Това се споделя в известие, оповестено на уеб страницата на БНР.
Припомняме, че през вчерашния ден в ефира на предаването " Политически НЕкоректно "  евродепутатът Александър Йорданов си разреши към журналиста от БНР Силвия Великова.
 Бабикян: Ал. Йорданов ми е звънил, с цел да уволня кореспондент Бабикян: Ал. Йорданов ми е звънил, с цел да уволня кореспондент
В 18-годишната ми журналистическа процедура единственият безочлив политик, който ми е звънял, с цел да уволня кореспондент, тъй като " въпросите не м...
" Журналистите в „ Хоризонт “ не задават комфортни въпроси и не работят с „ опорни точици “. Верни сме на слушателите си, а не на мощните на деня. Нашият жанр е смелата и свободна публицистика, а коректив ни е само истината ", се споделя още в позицията на редколегията.
" В опитите на недоволния от изявлението си в „ Политически НЕкоректно “ евродепутат Александър Йорданов да дискредитира водещата Силвия Великова. За страдание, той не е единственият, който желае комфортни въпроси и ПР-ски монолози в ефира. На него и на всички, които считат, че медиите би трябвало да са послушни и късогледи, подсещаме, че въпреки и на 111-о място по независимост на словото, българска публицистика е кучето надзирател на публичния интерес, а у нас той все по-рядко съответствува с политическия ", се показва в позицията ", безапелационни са те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР