В свой пост Красимир вълчев пише: Вчера министър Денков отчете

...
В свой пост Красимир вълчев пише: Вчера министър Денков отчете
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Промяната, донесла най-роднинско-приятелско-любовното управление на държавата

В собствен пост Красимир вълчев написа: " Вчера министър Денков регистрира като главен и величествен собствен триумф деполитизацията на образованието.

Днес разбирам, че определеният шеф на Регионалното ръководство на образованието - Бургас е била претендент за общински консултант от Демократична България. В това няма нищо неправилно и евентуално госпожа Петрова има професионалните качества за тази служба.

Миналия месец за и.д. началници на РУО в Стара Загора и Пловдив бяха назначени тъщата на брата на Рибарски (народен представител и съпартиец на Денков) и лелята на Наско (министър на културата и съпартиец на Денков).

Сигурен съм, че и те имат професионални качества. Проблемът не е в тези три дами, а във фалша на министъра. Когато си декларирал като приоритет деполитизация и хвалиш с това, не правиш сходни назначения. Въздържаш се. Или най-малко спираш да парадираш.

Това им е смяната - подправена, лъжеморализаторска, отблъскваща с лицемерието си. Донесла най-роднинско-приятелско-любовното ръководство на страната. Моралните им искания са единствено заслон за личните им аморални и непрофесионални дейности.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР