В свирепото мутренско меле, състояло се на 8 юни, Митьо

...
В свирепото мутренско меле, състояло се на 8 юни, Митьо
Коментари Харесай

Все Още Лъсна Само Върхът На Айсберга! Разобличиха Още По-Дебели Връзки Между Бенчо Бенчев И Митьо Очите

В свирепото мутренско меле, състояло се на 8 юни, Митьо Очите бе прострелян със 7 патрона, само че оцеля, с помощта на бронебойната си жилетка и на светкавичните дейности на лекарите от МБАЛ - Бургас. Тогава медиците му преляха 130 банки с кръв и направиха 2 животоспасяващи интервенции.

В идващите седмици берящият душа Митьо Очите се сблъска с непредвиден отвод на софийски лечебни заведения да го одобряват за лекуване. Опитите на околните до Желязков да го настанят във Военна болница, " Пирогов " и Александровска удариха на камък и в последна сметка мафиотът постъпи в " Софиямед ", преди да бъде организиран престоят му в Турция.

" Бенчо Бенчев издейства постъпването на Митьо Очите в истанбулската клиника " Джон Хопкинс ". Именно той придвижи цялата документи и ангажира най-хубавите хирурзи, които да се заемат с лекуването на Желязков. Серията от интервенции, които изправиха Митьо на крайници, струваше близо 200 000 евро ", разкриват отдадени.

Според източник, непосредствен до следствието, лекуването на Митьо Очите в Истанбул е било поето от охранителната компания " Аркус Сигурност ", в която Бенчев има 40% дялове.

В Турция Митьо Очите претърпя серия от интервенции. Лекарите от " Джон Хопкинс " му сложиха нефростома, която извежда урината непосредствено от левия му бъбрек, с цел да щадят повредения му уретер и пикочния мехур. Миналата пролет положението на Желязков ненадейно се утежни и той още веднъж бе признат за интервенция, като му вършиха пластика на дебелото черво.

Преди седмица, когато Митьо Очите бе арестуван в хотел " Рамада " в Истанбул дружно с Бенчо Бенчев и с някогашния народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун, бургаският общинар изясни, че срещнал Желязков в хотел " Хаят " в Солун и бил помолен от него да го закара до Турция за лекуване.

В идващите дни околните на Бенчев разкриха, че той също е пациент на частната истанбулска клиника " Джон Хопкинс " - лекувал се там от напреднал етап на Паркинсон.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР