В светските среди се говори, че Дженифър Анистън е в

...
В светските среди се говори, че Дженифър Анистън е в
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Дженифър Анистън?

В светските среди се приказва, че Дженифър Анистън е в нова връзка с артиста Джон Хам, изиграл полковника от „ Топ Гън: Маверик “. Двамата артисти се виждат, като съгласно слуховете двойката върви на „ секрети срещи “, написа в. Струма.

Съобщенията идват, откакто звездата от „ Топ Гън: Маверик “ се причисли към Дженифър в телевизионния ѝ сериал „ Сутрешно шоу “ за неговия трети сезон. Анонимен източник съобщи пред „ Woman’s Day “, че откакто 51-годишният Хам е бил определен за ролята в драмата, двамата с Анистън са били " изцяло запленени един от различен. "

„ Те са пресичали пътищата си и преди, само че тя постоянно е имала някого до себе си. Не и този път! “, споделя източникът.

Последната сериозна връзка на звездата от " Приятели " беше с Джъстин Теру, с който се ожениха през 2015 година и се разведоха през 2018 година

Що се отнася до Хам, той се среща с 35-годишната Анна Осеола от 2020 година, като двойката направи връзката си публична на афтърпартито за 94-ите награди „ Оскар “ през март тази година. Сведенията обаче демонстрират, че Хам към този момент не излиза с младата актриса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР