В Световния ден на театъра 27 март 2020, точно в

...
В Световния ден на театъра 27 март 2020, точно в
Коментари Харесай

Специално издание на Театърът чете от вкъщи за Световния ден на театъра

 В Световния ден на театъра 27 март 2020, тъкмо в 00.00 часа, Варненският трагичен спектакъл ще разгласява в своята фейсбук страница Посланието за Световния ден на тетъра във видео, записано от Здравко Кънчев от Театрална академия " Питър Пан " при Държавен куклен спектакъл Варна, който завоюва публиката с ролята си на Момчето в постановката " Драконът " от Евгений Шварц на Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров " под режисурата на Явор Гърдев.

Акцент в Посланието за Световния ден на театъра 2020, отправено от режисьора Шахид Надийм от Пакистан, е благородната роля на театъра да предизвиква и активизира човечеството да се измъкне от проваляне в бездната.

Изречено от един младеж, това обръщение ще бъде по-въздействащо, уверен е артистът и режисьор Стоян Радев, създател на online плана " Театърът чете от у дома " на Варненския трагичен спектакъл.

Очаквайте специфичното издание за Световния ден на театъра на " Театърът чете от у дома “, за който дизайнерката Славяна Иванова приготви нова визия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР