В световните криминални хроники съществуват някои стряскащи случаи на серийни

...
В световните криминални хроники съществуват някои стряскащи случаи на серийни
Коментари Харесай

Най-бруталните двойки серийни убийци в историята

В международните престъпни летописи съществуват някои стряскащи случаи на серийни убийства. Историите на тези двойки серийни убийци може да ви накарат да изтръпнете.

Фред и Розмари Уест

Семейство Уест е убивало дами и деца в продължение на 20 години. Домът им е бил прочут като „ Къщата на ужасите “ и се е намирал във Англия. Те са се сгодили през 1972г., само че все пак Розмари е траяла да проституира. Те имали 7 деца, като някои от тях са отгледани от клиентите й. През 1992 те са били задържани за посягане над деца, само че отводът на щерка им да свидетелства против тях, смъква обвиняванията. Две години по-късно домът им е претърсен още веднъж и тогава намират задоволително доказателства, с цел да ги тикнат в пандиза. Розмари е наказана за 10 убийства, а Фред за 11. Фред не устоя и се самоубива, а Розмари остава доживот зад решетките.

Марта Бек и Реймънд Фернандес

Двамата се срещат посредством публикация за търсене на половинка във вестник. След като Марта бива уволнена от работа, Реймънд й предлага да заживее в дома му, само че при едно изискване: да изостави децата си. Заслепена от обич, тя го прави, само че с течение на времето схваща, че половинка й постоянно дава отговор на разгласи. Целта му не е любовни връзки, а кражба от обезверени дами. Така тя се навива да взе участие в схемата му, само че кражбите прерастват в убийства. Те са хванати през 1949 и наказани на пожизнен затвор.

Дейвид и Катрин Бирни

Двамата австралийци се срещат като деца и се влюбват през тийнейджърските си години. Когато Дейвид излиза от пандиза, те вземат решение да разгорещят половия си живот. Дейвид и Катрин стартират да канят хора в дома си, само че те по този начин и не излизат повече от там. Двамата са хванати от полицията и упрекнати в обезчестяване и убийства. Дейвид поставя самичък края на живота си в пандиза, а Катрин излежава доживотна присъда.

Джералд и Чарлин Галего

Джералд и Чарлин се срещат в покер клуб. Когато дамата забременява, брачният партньор й подхваща крайни ограничения, с цел да задоволи половите си стремежи. Двамата посещават МОЛ, в който се срещат с две двойки. Предлагат им да ги почерпят с марихуана в буса им. Хванати в клопката, двойките влизат в буса им и не излизат живи. Двамата биват хванати, откакто дъщерята на Джералд от предходен брак се оплаква на полицията от принуждение от личния си татко. Чарлин  свидетелства против него, след което тя получава 16 години и 8 месеца отнемане от независимост, а той доживотна присъда.-->

Фей и Рей Коуланд

Това е най-възрастната престъпна двойка в историята. През октомври 1989г. полицията в Мисури получава анонимно позвъняване, че във фермата на фамилията е допустимо да има телесни остатъци. Обвиненията са доказани. Полицията даже открива, че бабата е ушила завивки от облеклата на жертвите им. Въпреки че управляващите откриват задоволително доказателства, Фей твърди, че не знае нищо.
 
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР