В световен мащаб слушането на подскасти става все по-популярно, като

...
В световен мащаб слушането на подскасти става все по-популярно, като
Коментари Харесай

Колко милиона плати Spotify за един от най-слушаните подкасти

В международен мащаб слушането на подскасти става все по-популярно, като един от най-предпочитаните е The Joe Rogan Experience .

В него Джо Роугън , който стана прочут с мненията си на MMA мачове, разисква най-различни неща, които го вълнуват. А и не рядко има известни посетители като Илон Мъск да вземем за пример.

И e дотолкоз известен, че е непроменяемо измежду най-слушаните подкасти на Apple. От 1 септември обаче Джо Роугън прави огромна смяна, тъй като подкастът му се мести в Spotify .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Joe Rogan (@joerogan) на Май 6, 2020 в 11:14 PDT

До този миг The Joe Rogan Experience не е разполагаем в стрийминг платформата, само че от началото на септември това ще се промени. В края на годината пък подкастът ще се трансформира в извънредно наличие за Spotify.

Роугън споделя, че The Joe Rogan Experience ще остане безвъзмезден за слушане и ще бъде разполагаем и в други платформи. Видео версии на епизодите на подкаста ще продължат да бъдат качвани в YouTube, само че те няма да бъдат цялостни. Ако желаеме да изслушаме целия епизод, ще би трябвало да идем в Spotify.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Joe Rogan (@joerogan) на Май 19, 2020 в 11:30 PDT

Джо Роугън твърди, че резервира изобретателния надзор върху подкаста и просто сменя платформата. Според The Wall Street Journal пък договорът сред стрийминг платформата и Роугън надвишава 100 милиона $ , написа 9to5Mac.
 Spotify и по какъв начин пандемията се отрази на стрийминг платформата
Как пандемията се отрази на Spotify

Какви са резултатите от първото тримесечие
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР