В светлината на скорошните критики около протокола EigenLayer и неговото

...
В светлината на скорошните критики около протокола EigenLayer и неговото
Коментари Харесай

Крипто проектът EigenLayer отново в центъра на противоречия

В светлината на скорошните рецензии към протокола EigenLayer и неговото разпространяване на токени EIGEN, откривателят Джъстин Дрейк даде някои прозрения по тематиката.

Дрейк разкри , че неотдавна е поел консултантска роля във Eigen Foundation, присъединявайки се към други двама членове на Фондация Етериум, които имат публични връзки с организациите на EigenLayer. Признавайки опасенията по отношение на разпространяването на токени EIGEN, Дрейк акцентира значимостта на прозрачността за общността.

Като консултант, Дрейк признава забележителния тласък в токени EIGEN, който ще получи, евентуално надхвърлящ комбинираната стойност на другите му цифрови активи, в това число Етериум (ETH) .

С опцията за придобиване на токени EIGEN на стойност милиони долари за три години, Дрейк има намерение да налее тези приходи назад в планове на екосистемата на Етериум, които счита за скъпи, или посредством вложения, или посредством подаяние. Той акцентира, че неговият ангажимент към консултантската роля на EigenLayer зависи от сходството му с ползите на Етериум, което демонстрира преустановяване, в случай че възникне противоречие.

Обръщайки се към опасенията по отношение на честността на Фондация Етериум, Дрейк разказа в детайли своето пътешестване като консултант с EigenLayer, наблягайки непоколебим развой на включване, фокусиран върху изследване на рисковете от рестейкинг. Той обясни настояването си да не бъде включен в маркетингови материали и очерта фокуса си върху даването на градивна рецензия, като в същото време се застъпва за намаляване на риска в границите на консенсуса на Етериум.

Относно евентуалните опасения за въздействието на EigenLayer върху Фондация Етериум, Дрейк увери, че фондацията се състои от забележителна организация с над 300 членове, което прави малко евентуално EigenLayer да я корумпира единствено с трима участващи членове на Фондация Етериум.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР