В светлината на последните световни събития, свързани с коронавируса, само

...
В светлината на последните световни събития, свързани с коронавируса, само
Коментари Харесай

Паника в Бъкингамския дворец: Решава се съдбата на принц Джордж СНИМКИ

В светлината на последните международни събития, свързани с ковид, единствено неколцина смеят да вършат проекти за бъдещето. В това число оказа се, че попадат годишната Кейт Мидълтън и принц Уилям. Херцозите на Кеймбридж са изправени пред сериозен кръстопът – те би трябвало да решат ориста на първородния им наследник.

Принц Уилям издаде огромен фамилен проблем! С Кейт берат кахъри заради… СНИМКИ

„ В момента в Бъкингасмкия замък ври и кипи. Всички са в неразбиране какво ще се случи с принц Джордж. Скоро той ще навърши седем години, само че щом стане на осем по вековна кралска традиция в живота му би трябвало да настъпи огромна смяна “, споделя източник от английския кралски двор.



От jenata.blitz.bg напомнят, че преди време от Бъкингасмкия замък се популяризира грандиозната вест, че приготвят принц Джордж за крал на Англия .

От jenata.blitz.bg прецизират, че преди време стана ясно, че първородният наследник на херцозите на Кеймбридж и сестра му принцеса Шарлот са изолирани поради ковид . През последните няколко месеца те са на отдалечено образование.

Травма от детството на принц Уилям обаче ще се окаже решаваща в бъдещето на дребния Джордж.



Какво обаче би трябвало да се случи с него щом навърши осем години и за какво Кейт и принц Уилям са на кръстопът ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР