В света на седаните, SUV-вете, минивановете и другите сегменти на

...
В света на седаните, SUV-вете, минивановете и другите сегменти на
Коментари Харесай

Ето я колата след 10 години! Шокиращи СНИМКИ

В света на седаните, SUV-вете, минивановете и другите сегменти на автомобилната технология, Bosch са напът да показват нова категория, най-скоро. За задачата обаче самостоятелната технология би трябвало доста да навлезе на пазара.

Колата няма потребност от водач – движи се сама. Тиха е и се задвижва се от електричество. На форма е като правоъгълна кутия. Има четири места и минималистичен дизайн. Огромни прозорци ще дават на пасажерите панорама към света извън, а няколко екрана ще ги забавляват по време на дългите пътувания.

Използвайки wi-fi, всеки ще може да свърже смартофона си към телевизорчетата, да гледа филм или просто да следи от кое място минава автомобила и какъв брой още му остава до крайната дестинация.

Колата ще се употребява както за къси пътувания през града, по този начин и за по-дълги дестинации.

Bosch ще показа автомобила при започване на януари в Лас Вегас на 2019 Consumer Electronics Show.

В началото, самостоятелната машина ще се употребява като такси – автомобилът ще открива своя гарант със специфична технология сканираща лицето или смарт телефонът на този, който го е повикал. Така никой не може да ви открадне транспорта към дома късно вечер.

Камерите ще наблюдават и дали някой не е не запомнил нещо в колата. Ако засекат предмет, който принадлежи на пасажера, аларми ще притеглят неговото внимание с цел да си го вземе. Същите тези камери могат да разграничават дъвка от разлято кафе и ще наблюдават дали автомобилът би трябвало да бъде измит.

Тъй като водач няма, специфична технология ще би трябвало да следи всичко по пътя и положението на автомобила.

Макар че на необятната аудитория тези коли ще бъдат показани напълно скоро, първите от тях ще стартират да се движат по пътищата ни едвам след близо десетилетие.

dnes.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР