В света на модата разнообразието е все по-голямо, и то

...
В света на модата разнообразието е все по-голямо, и то
Коментари Харесай

Когато годините не са от значение

В света на модата разнообразието е все по-голямо, и то освен откъм форми. Plus-size моделите са единствено едната част от стилната гражданска война. А в другата стоят дамите и господата, за които възрастта е без значение, когато обективът и подиумът ги притеглят същински.

Знаем, че не е учтиво да питаме една жена за възрастта й. Но към този момент има от ден на ден дами, които не се тормозят, че не са първа младост, а даже в противен случай - употребяват този факт като своя най-силен коз .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Colleen Heidemann (@colleen_heidemann) на Мар 8, 2019 в 7:17 PST

Колийн Хайдеман е някогашна стюардеса, актриса, модел, фешън блогър и притежател на магазин за облекла. А, да, и е на 70 години. В Instagram има над 52 хиляди почитатели, а в профила й можем да намерим десетки фотоси, с които потвърждава, че се усеща доста по-млада, в сравнение с в действителност е.

Тайните за хубост на Колийн са доста елементарни - слънчеви очила, продължително червило и наложителна усмивка . Изглежда може да й имаме вяра, тъй като макар напредналата си възраст и множеството бръчки по лицето, тя има увереността да театралничи и да демонстрира най-хубавото от себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Colleen Heidemann (@colleen_heidemann) на Фев 1, 2019 в 6:53 PST

Нейното мото е " Кога, в случай че не в този момент? ". И това в този момент може и да е на 70, когато също не е късно да живееш по този начин, както постоянно си желал. Най-важната задача на Хайдеман обаче е да покаже, че на 50 години животът на дамата не свършва, а занапред стартира , написа Bust.
 Бисексуалните модели, които не крият своята ориентировка
Бисексуалните модели, които не крият своята ориентировка

От Кара Делевин до Анджела Боуи

Освен това, тя може да има доста повече функции в живота, с изключение на тези на майка и баба. Одри Хепбърг, Грейс Кели и Елизабет Тейлър са нейните вдъхновителки, с помощта на които и самата Колийн съумява да стимулира своите фенки да не се тормозят от възрастта си, а да вземат най-хубавото от нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Colleen Heidemann (@colleen_heidemann) на Дек 18, 2018 в 7:31 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР