В света на модата и стила ръстът ни не трябва

...
В света на модата и стила ръстът ни не трябва
Коментари Харесай

7 тайни и находки, с които ще изглеждаме по-високи

В света на модата и стила растежът ни не би трябвало да ни лимитира. И вярно определеният вид облекло с подходящите  аксесоари може доста за промени това по какъв начин изглеждате и по какъв начин се чувствате в това по какъв начин се чувствате и изглеждате. Така че – в случай че сте измежду тези, които се се тормозят, че не са задоволително високи, не се безпокойте, тъй като ви споделим няколко секрети на стила.

Модата е повече от облекло – това е метод на живот, метод на изложение и метод да се чувствате добре в своето тяло. Готови ли сте да откриете тези секрети? Нека стартираме!

Една от най-ефективните секрети в облеклото за ниски дами е подчертаването на талията , с цел да се сътвори продълговат контур. Изборът на облекла, които се пристягат на талията, може да помогне за основаването на илюзията за по-дълги крайници и по-висока фигура. Това може да се реализира посредством избор на рокли, топове и якета с дефинирана талия или посредством прибавяне на колан за основаване на същия резултат. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by JOANA VAZ (@joanavaz_)

Друг значим трик е да избягвате необятни облекла, които могат да са прекомерно огромни за по-малка фигура. Вместо това заложете на по-къси поли и рокли , съчетани с остри обувки или ботуши. Тази композиция може да помогне за удължение на краката и основаване на по-балансирана визия. Що се отнася до дънките - изберете по-къси, вталени модели, които прегръщат извивките на тялото и приключват тъкмо над глезена. Това ще помогне да се сътвори по-дълга линия на краката и да се избегне появяването на удавяне в тъканта.

Експериментирането с панталони и поли с висока талия също може да бъде ефикасен метод за основаване на по-издължен контур за по-ниски дами и да оказват помощ за основаването на илюзията за по-дълги крака особено когато се съчетават с топ.

Монохромните тоалети също могат  в допълнение да подобрят илюзията за височина.

Когато напластявате, избирайте по-къси сака или жилетки и дълго палто. Ако стига до глезените, може да сътвори отвесна линия, която издължава тялото. Що се отнася до обувките, ниските дами би трябвало да избират ниски токчета , които прибавят височина, без да жертват комфорта.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР