В света на футбола винаги е имало една константа и

...
В света на футбола винаги е имало една константа и
Коментари Харесай

Ето коя ТВ ще предава Реал Мадрид - Барселона

В света на футбола постоянно е имало една константа и тя е, че " Ел Класико " сред тимовете на Реал Мадрид и Барселона е едно от най-големите дербита, в случай че не и най-голямото въобще в интернационален аспект. И в неделя вечер двата колоса в Ла Лига се изправят един срещ различен, с цел да решат кой ще е с едни гърди напред в борбата за купата в Испания. 
Това ще е " Ел Класико " №244 в именитата история на съперничеството, като е съвсем цялостен паритетът сред двата колоса - 96 победи за Барселона против 95 за " кралете " от столицата. 
В момента в класирането водят " блаугранас " с актив от 55 точки. Отборът на Кике Сетиен е в серия от 4 мача без проваляне в шампионата и се възползва от равенството 2:2 на Реал Мадрид със Селта, както и провалянето на " белите " от Леванте, с цел да изпревари огромния си противник за лидерската позиция. " Кралете " са 2-и с актив от 53 пункта. 
Толкова огромно дерби няма по какъв начин да не влезе в българския ефир, като мачът е довечера от 22:00 часа българско време. Коя ТВ ще предава Реал Мадрид - Барселона вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР