В света на автомобилната индустрия винаги е имало (и има)

...
В света на автомобилната индустрия винаги е имало (и има)
Коментари Харесай

Евтини автомобили, приличащи на скъпи и обратното

В света на автомобилната промишленост постоянно е имало (и има) клонинги, копия и просто коли, доста сходни между тях. Но ние избрахме няколко модела, които са изцяло разнообразни във връзка с класа си и поразително се разграничават по цена, само че външно си наподобяват и суперкари наподобяват бюджетни коли или, противоположното, евтини коли наподобяват на първокласни и скъпи возила.
Aston Martin DBX и Ford Puma  Евтини коли, наподобяващи на скъпи и противоположното

Първите кросоувъри на Aston Martin към този момент се появиха по пътищата и техните притежатели може да не се интересуват от сходството на автомобила за 200 000 евро с новия Ford Puma, който коства за 18 000 евро, само че това е реалност. Разбира се, не са братя близнаци, само че несъмнено си наподобяват
Lamborghini Urus и Hyundai Tucson  Евтини коли, наподобяващи на скъпи и противоположното

Съвсем неотдавна се появиха първите фотоси на новия модел Hyundai Tucson, само че незабавно стана ясно, че в него има черти, заимствани от кросоувъра на Lamborghini за 300 000 евро. Все още не е известно какъв брой ще коства новият Tucson, само че сигурно цената му ще е пона 10 пъти по-ниска.

Ford Mondeo и Aston Martin  Евтини коли, наподобяващи на скъпи и противоположното

Американският Ford Fusion (у нас - Mondeo) доста наподобява начело на спортните коли Aston Martin. И апропо, това се отнася за много от последните генерации на колите с марка Ford.
Renault Arkana и BMW X4  Евтини коли, наподобяващи на скъпи и противоположното

Вече сме ви разказвали за купеобразното Renault Arkana, продажбите на което стартираха в Русия, а в този момент този модел, само че на по-модерна платформа, ще пристигна и в Европа. Още от пръв взор се вижда, че новото Renault наподобява на BMW X4 или BMW X6, главно по своите дизайнерски характерности.
BMW 2-серия Active Tourer и Kia Carens  Евтини коли, наподобяващи на скъпи и противоположното

Разликата в цената сред тези коли е доста основна, само че що се отнася до нас, Kia наподобява много по-добре, както за този клас, по този начин и за цената, до момента в който BMW-то, наподобява грозно. Или не? Споделете и за други прилики сред скъпи е евтини коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР