В света има знание и незнание! Въображението, откровените фантасмагории и

...
В света има знание и незнание! Въображението, откровените фантасмагории и
Коментари Харесай

Николай Марков: Няма нищо по-страшно от отприщената страст към война на цивилизования човек

" В света има познание и неведение! Въображението, откровените фантасмагории и психическите разтройства на обособени персони, етнически и религиозни групи, както и на цели народи не са познание. Това е част от огромното неведение, което има една единствена характерност - да става все по-голямо ", във Facebook.
" Никога не съм бил последовател на националистическите теории и практики, тъй като те са остарял модел за социална операция, въпреки и комфортен за някои кръгове. И не се тормозя за главите на Християните, подложени на ампутиране в един различен набожен фокус. Не съм обезпокоен и за етническия мир, обезпечените от светската страна цивилен права и благополучие.
 Карикатура на Ердоган утежни връзките сред Турция и Франция Карикатура на Ердоган утежни връзките сред Турция и Франция
Анкара осъжда публикуването на карикатури на турския водач Тайип Ердоган във френското списание " Шарли Ебдо " и ги смята за плодове на "...
Не съм обезпокоен и за себе си, тъй като не си фантазирам, а зная кой съм и каква сила нося. Зная какво желая, по какъв начин го желая и по кое време. Търся и намирам каквото ми би трябвало и където се намира, само че съм мощно обезпокоен от незнаещите, които мислят, че със средновековни средства могат да придвижат света към пета промишлена гражданска война. Това няма да стане и не може да стане.
Ислямът не е клинична картина на заболели хора и всеки, който има духовно познание би трябвало да познава обстоятелствата и да усеща пулса на времето в което живее.
Във всички религии има лица, които имат вяра, че с нож и вилица в ръка могат да победят света, само че това е патология. Няма нищо по-страшно от отприщената пристрастеност към война на цивилизования човек!!! Той е носителят на изпуснатия от бутилката дух на опустошаване след който не остава нито спомен, нито диря. Така върви светът.
от никого, тъй като той е отрязал толкоз доста глави през вековете и в никакъв случай не е спирал да го прави с невиждана пристрастеност и размах, само че по разнообразни способи.
 Обезглавеният в Париж е преподавател, показвал карикатури на пророка Мохамед Обезглавеният в Париж е преподавател, показвал карикатури на пророка Мохамед
Мъжът, който беше обезглавен при нахлуване край Париж през днешния ден, е бил преподавател по история, който неотдавна е посочил карикатури на пророка Моха...
Пазете се от цивилизацията, господа, тъй като тя влива кръв в личната ви кръвоносна система. И същата тази цивилизация безкомпромисно източва тази кръв, когато реши да го направи.
Светът, в който живеем не е от през вчерашния ден... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР