В света има много интересни жени, които не разчитат на

...
В света има много интересни жени, които не разчитат на
Коментари Харесай

Запознайте се! Това е кралицата на покера, която е толкова секси, че може да побърка всеки мъж

В света има доста забавни дами, които не разчитат на мъже или непознато благосъстояние. Моли Блум е някогашна скиорка и олимпийска вяра. Тя се трансформира в сполучлив бизнесмен - и обект на следствие на ФБР, откакто създава интернационалните игри на покер с високи залози.

Превръща се в една от най-интригуващите дами на XXI век в Америка. След като кариерата й на състезател е прекратена, фамилията й упорства тя да следва право, само че Моли взема решение да си почине една година и приема сезонна работа. Тази работа я вкарва в начинание, изискващо сходни на спорта инстинкти и дисциплинираност - да управлява най-ексклузивните в света незаконни игри на покер с високи
залози.



Дълбоките джобове на холивудски величия, измежду които се приказва, че са били Бен Афлек, Тоби Магуайър и Леонардо ДиКаприо, спортни звезди и бизнес магнати й обезпечават десетилетие на блестящ триумф. Но Моли притегля вниманието на неверните хора, когато влиза в контакт с членове на съветската мафия.



Успешната серия завършва внезапно, когато е задържана измежду нощ от 17 сътрудници на ФБР, размахващи огнестрелни оръжия. През 2014 година " кралицата на покера " се признава за отговорна в незаконен
хазарт за 100 милиона $ и е наказана на пробация.

По историята на Моли е направена книга, която пък по-късно служи и за екранизацията, снимана с присъединяване на Джесика Частейн в нейната роля.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР