В света има много хора, които смятат, че единствено логиката

...
В света има много хора, които смятат, че единствено логиката
Коментари Харесай

Ясновидката Наталия видя бъдещето на Европа! Става страшно за всички жени

В света има доста хора, които считат, че само логиката и разсъдъкът могат да водят до изводи. Те не считат, че бъдещето може да се планува или да бъде предопределено от Съдбата или някаква друга висша мощ. Но има и доста хора, които имат вяра, че има избрани персони, които са надарени с гения да виждат в бъдещето и да познават какво ще се случи. Ясновидците печелят славата си тогава, когато предсказанията им се окажат действителност. Днес ви представяме ясновидката Наталия Бантеева. Тя е рускиня, а е реалност, че в Русия има пророци и пророчици, които познават събитията с изключтелна акуратност.

Ясновидката Наталия Бантеева става известна, откакто печели съветско шоу за пророци. Наскоро тя направи предсказване, което изправи косите на всички европейци. Ясно е, че сега Европа е под прицела на терористи, изповядващи исляма. Но това, което планува Наталия Бантеева, е страховито. Тя предвижда, че до 5 години мюсюлманското население на Стария континент ще е повече от християнското.

Тя прибавя, че полезностите на европейците ще изчезнат.

А след 10 години Западна Европа ще бъде ислямска територия. Тогава ще е напълно обикновено мъжете да имат по няколко съпруги, които да работят и да им слугуват. Освен това всички дами ще вървят забрадени, както е сега в арабския свят. Тя разкрива, че битката за спасението на Европа от страна на ръководещите е безсмислено и че въпросът сега не е дали Европейският съюз ще просъществува, а дали Европа ще резервира настоящия си образ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР