В сутрешния блок на Нова телевизия пациент от Лясковец заяви,

...
В сутрешния блок на Нова телевизия пациент от Лясковец заяви,
Коментари Харесай

Наглост! Мъж лежа 3 дни в болница за фалшива операция ВИДЕО

В утринния блок на Нова телевизия пациент от Лясковец съобщи, че му е осъществена фиктивна интервенция във великотърновска болница.

Получих разбиране на шийни прешлени, трансферира се в ставите и се наложи да постъпя в болница. Първоначално бях лекуван в незабавното на великотърновската болница, съобщи Орлин Ангелов.

В получената след лекуването епикриза написа, че на пациента е осъществена интервенция. Орлин отхвърля да му е осъществявана такава. Не знам даже къде се намира операционната във великотърновската болница, съобщи мъжът.

Когато постъпил за лекуване в плевенска болница, лекарите там останали учудени от епикризата. На петия ден го изписали в относително положително положение оттова.

Мъжът сподели, че на този стадий се въздържа да подаде тъжба. Ако се реши на подобен ход, би трябвало да се бъде изработен медицински одит от министерството на опазването на здравето.

БЛИЦ напомня, че този случай изплува през днешния ден на фона на стяганите от медиции фармацефти митинги за нарастване на трудновото им заплащане.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР