В сутрешния блок на Нова телевизия пациент от Лясковец заяви,

В сутрешния блок на Нова телевизия пациент от Лясковец заяви, ...

Наглост! Мъж лежа 3 дни в болница за фалшива операция ВИДЕО.В сутрешния блок на Нова телевизия пациент от Лясковец заяви, че му е извършена фиктивна операция във великотърновска болница.

Получих схващане на шийни прешлени, прехвърли се в ставите и се наложи да постъпя в болница. Първоначално бях лекуван в спешното на великотърновската болница, заяви Орлин Ангелов.

В получената след лечението епикриза пише, че на пациента е извършена операция. Орлин отрича да му е извършвана такава. Не знам дори къде се намира операционната във великотърновската болница, заяви мъжът.

Когато постъпил за лечение в плевенска болница, лекарите там останали учудени от епикризата. На петия ден го изписали в сравнително добро състояние оттам.

Мъжът каза, че на този етап се въздържа да подаде жалба. Ако се реши на такъв ход, трябва да се бъде направен медицински одит от министерството на здравеопазването.

БЛИЦ припомня, че този случай изплува днес на фона на стяганите от медиции фармацефти протести за увеличение на трудновото им възнаграждение.

Източник: blitz.bg

Източник: marica.bg