В сутрешния блок на Нова телевизия кметът на ловешкото село

...
В сутрешния блок на Нова телевизия кметът на ловешкото село
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта подробности за убийството циганин, размахващ нож в Ловешко

В утринния блок на Нова телевизия кметът на ловешкото село Лисец Пламен Върбановски описа за случая от 18 октомври вечерта, когато при скандал след забележка за мощна музика ръководителят на ловната дружинка в селото Валентин Василев простреля мъж, който по-късно умря в ловешката болница.

Повикаха ме от полицията като поемно лице на проверяващия служител на реда. От него научих някои данни по отношение на случая. Валентин отишъл да им прави забележка, само че Борис е тръгнал с нож да го коли. Валентин е избягал, Борис го е гонил, Валентин стрелял предупредително във въздуха, по-късно го е прострелял, съобщи Върбановски.

Тази ромска фамилия неотдавна е в Лисец. В прилежащото село Баховица, откъдето са, ги имат за бунтари. Убитият е лежал доста пъти в пандиза, братята му също. В къщата, в която са се нанесли, са 17 души. Нямат адресна регистрация, описа кметът на Лисец.

Когато отидох, бащата беше толкоз пийнал, че не можаха да го разсънят, добави той.

В селото се събира подписка в поддръжка на Валентин, която ще бъде импортирана в съда. Хората от Лисец желаят тази ромска фамилия да бъде изселена, сподели още Пламен Върбановски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР