В сутрешния блок на bTV журналистите Полина Паунова и Генка

...
В сутрешния блок на bTV журналистите Полина Паунова и Генка
Коментари Харесай

Кои са хората бутали журналисти и билите протестиращи на партийното събитие на ГЕРБ?

В утринния блок на bTV публицистите Полина Паунова и Генка Шикерова, които бяха атакувани по време на Националната конференция на ГЕРБ в сряда обявиха, че анонимните им нападатели са част от самобитни цивилен отряди, охранявали политическото събитие.
" Те ходеха и общуваха от самото начало с хора с радиостанции, с хора, които явно са част от това събитие. Те бяха вътре от самото начало. Обикаляха гладко и макар обстановките, които сътвориха, никой в нито един миг не повика полиция, не пожела да ги изгони, не ги помоли да изоставен мероприятието ", описаха публицистите в телевизионното изявление.
Мъж с шапка и маска три пъти изхвърли телефона на Паунова, която отразяваше събитието. Възрастен мъж пък обиди Паунова с думите, че е " отпадък " и сподели да си върви, тъй като " няма място там, 3 пъти и изхвърлят телефона ".
" Този човек се легитимира като Владимирус Капарис и като адрес е посочен бул. Янко Сакъзов. Легитимира се с някаква хартия, която не може да се разбере какво съставлява, което не беше персонална карта. Имаше фотография от преди 30 години ", каза  Генка Шикерова.
Във Фейсбук към този момент интензивно върви информация, че този човек е обвързван с ГЕРБ и даже е бил ръководител на Секционна изборна комисия през 2015 година - ето диалог по тематиката ТУК!
Журналистът от Биволъ Атанас Чобанов пък демонстрира фотография на един от хипотетичните биячи.

Чобанов го свързва с варненската формация ТИМ и даже дава линк към профила му с обществената мрежа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР