В сутрешните часове в неделя на отделни места ще бъде

...
В сутрешните часове в неделя на отделни места ще бъде
Коментари Харесай

Есенното слънце продължава да ни радва и в неделя

В утринните часове в неделя на обособени места ще бъде с понижена видимост. Почти безшумно време. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 9 и 14 градуса, а оптималните сред 24 и 29 градуса. В София - минимална температура към 8 градуса, оптималната 26.
Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югозападен, след обяд юг-югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 21-22 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Слънчево ще бъде времето и над планините. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21 градуса, на 2000 метра - към 13.
В понеделник денят ще стартира със слънчево и в доста региони безшумно време. На места в низините видимостта ще е понижена. Ще остане топло за края на септември с минимални температури сред 10 и 15 градуса и оптимални сред 24 и 29 градуса. По-късно денем със слаб до сдържан вятър от североизток ще стартира да прониква студен въздух, облачността ще се усили и през нощта против вторник на обособени места в Западна България ще превали слаб дъжд.
Във вторник ще има забележителна облачност и превалявания, на повече места и повече по количество в Западна и Централна България. Дневните температури ще се намалят с 4-5 градуса. Вятърът ще остане от североизток, до сдържан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР