В сутрешните часове на места, главно в източните райони, видимостта

...
В сутрешните часове на места, главно в източните райони, видимостта
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 20 март

В утринните часове тук-там, основно в източните региони, видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°. Днес облачността ще се усилва и вплътнява и тук-там в югоизточната половина от страната ще има валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и ще е до сдържан. С него ще нахлува относително леден въздух и температурите едва ще се намалят. Максималните ще са сред 15° и 20°. Това заяви за Агенция " Фокус " Боряна Маркова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
По Черноморието облачността ще е забележителна. На обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 10°-13°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Над планините ще е най-вече облачно. На доста места ще има слаби превалявания от дъжд, над 1800 метра – от слаб сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.
В четвъртък над Западна и Централна България облачността ще бъде най-вече забележителна. На места там ще има валежи от дъжд. Ще продължи да духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Дневните температури ще са най-вече сред 13° и 18°, утринните – сред 3° и 8°. В петък превалявания са малко евентуални. Облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево. В събота по-значителна ще бъде облачността над източната половина от страната, на запад ще бъде най-вече слънчево. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 1° и 6°, дневните - най-вече сред 16° и 21°.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР