В сутрешните часове на четвъртък, 28 декември, руската полиция успя

...
В сутрешните часове на четвъртък, 28 декември, руската полиция успя
Коментари Харесай

Официално властите в Русия обявиха съдбата на стрелеца от „Меншевик“

В утринните часове на четвъртък, 28 декември, съветската полиция съумя да задържи някогашния шеф на московския цех „ Меншевик “, който в сряда откри огън и рани съдбовно един от охранителите на оборудването, след което се укри, предават съветски медии, като се базират на московското градското ръководство на съветското министерство на вътрешните работи.

Още през вчерашния ден се появи информация, че стрелецът се е предал, само че по-късно тя бе опровергана.


По данни на управляващите стрелецът е открит на територията на завода, след което е отведен в полицейско ръководство. Инцидентът в завода се случи към девет часа (местно време) в сряда след зародила кавга. Съгласно публикуваните данни, в утринните часове на деня някогашният притежател на завода е дошъл на територията му и е влезнал в вербален спор с актуалното управление на предприятието.

След ескалация на разногласието той е създал няколко изстрела и е ранил един от охранителите на обекта. По-късно той е умрял от раните си. Уточнява се, че хипотетичният причинител е оказал дейна опозиция на полицията при опита й да го задържи. Властите опровергаха появилата се по-рано информация за заложническа обстановка в завода. Не бяха доказани и данните за още двама потърпевши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР