В студиото си за красота „Hair Studio BgBeauty by Sofia

...
В студиото си за красота „Hair Studio BgBeauty by Sofia
Коментари Харесай

„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева поддържа косата си с чисто злато


В студиото си за хубост „ Hair Studio BgBeauty by Sofia Paskaleva “ миската предлага разнообразни анти-ейдж лечения, като вкарва за първи път в България ботокс за коса.

Най-новото първокласно прекарване, което миската предлага на своите клиенти е терапия е с дестилат от чисто злато и черен хайвер. За това се похвали самата София, публикувайки фотоси на съвършено изглеждащата й коса.

„ Истинската грижа за косата не е оформянето на прическата, а дълбокото и пълноценно възобновяване на косъма.

Заради въздействието на околната среда, хормоналните промени и третирането на косата, косъмът остарява, губи блясъка и еластичността си, става трошлив.

Затова е значимо на косата също да се ползват анти-ейдж лечения. Обикновено се организират в салон, а обичаната ми терапия е с дестилат от чисто злато и черен хайвер - доста първокласно преживяване.

Тази, която предлагам аз на клиентките си, е с продължителност над 3 седмици. Премахва чупливостта, косата става гладка и плътна, като на същинска Мисис на хубостта “, споделя София Паскалева.

Името на хубавицата гръмна около състезанието „ Мисис България “, където с изключение на короната „ Мисис България Top of World 2018 “ отнесе още една корона и три ленти (Famous, Best Style и премията на дизайнерката на ръчни бижута – Мария Йончева).
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР