В студиото на „Събуди се“ по NOVA тази сутрин актрисата

...
В студиото на „Събуди се“ по NOVA тази сутрин актрисата
Коментари Харесай

Рая Пеева: Образът на Ирина тепърва ще се разгръща в Ягодова луна - slava.bg

В студиото на „ Събуди се “ по NOVA тази заран актрисата Рая Пеева изненада феновете на „ Ягодова луна “ с новината, че в идния епизод на сериала във вторник (24 март) от 22:00 часа в живота на героинята й Ирина ще настъпи сериозен поврат. Амбициите на младата журналистка ще я доведат до огромен прочувствен срив. Рая разкри още, че обликът на Ирина занапред ще търпи огромно и доста вълнуващо развиване, и почитателите на сериала ще я виждат все по-често на екран.

„ Ирина е извънредно повлияна от болно амбициозната си майка Ваня (Албена Колева), която държи щерка й да е най-хубавата във всичко, в което самата тя не е съумяла. Това оказва огромна тежест върху георинята ми. От елементи поради това тя скапе връзките си с Георги. Двамата са във връзка-пожар и в този момент следва да забележим дали ще преодолеят това затруднение и дали ще съумеят да запазят връзките си. “ – добави още Рая Пеева и даде обещание, че отговорите на тези въпроси ще станат ясни още в идния епизод.

Среща сред Чавдар (Деян Донков) и Светла (Стефка Янорова) ще повдигне доста забавни тематики. Чавдар ще направи ненадейно предложение към Светла, което обаче няма да изненада самата нея. Ще остане мистерия дали тя ще одобри, само че думите му ще върнат и двамата към истории от предишното, които ще дадат нов взор върху връзките посред им, разкривайки тайните планове на единия от тях.

В идващия епизод на сериала Цвета (Невена Бозукова) ще направи смела крачка към среща, която е чакала от години – точно тази с някогашния си ухажор Ангел (Христо Мутафчиев). Ще успее ли Цвета да стигне до него? Какво ще му каже и ще изиска от Ангел? Каква ще бъде реакцията на господин Генчев? Ще станат ли ясни незаконните схеми, които са правили преди години и за какво тя е прекарала няколко години от живота си в пандиза? – всички отговори феновете на NOVA ще схванат в „ Ягодова луна “ във вторник (24 март) от 22:00 часа!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР