В студиото на предаването „Студио Хъ” по 7/8 TV, пред

...
В студиото на предаването „Студио Хъ” по 7/8 TV, пред
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Вирусът е сред политическата класа

В студиото на предаването „ Студио Хъ” по 7/8 TV, пред водещия Тошко Йорданов, журналистът Станислав Балабанов разяснява обстоятелства и статистики, свързани с ковид. Балабанов показа разочарованието си от обстоятелството, че множеството медии са се трансформирали в прислужници на властта и съзнателно в последните дни основават нова причина за суматоха и напрежение измежду обществото. Тези дейности, съгласно Балабанов, са се възобновили съзнателно напоследък, откакто общественото пространство изригна с политически кавги, записи и фотоси.

Балабанов сподели съответни обстоятелства и статистики, които демонстрираха действителната статистика от направените проби за Коронавирус напоследък, акцентирайки вниманието си на рекорден брой проби изработен на 30 юни. Едва 3% от общия брой над 4400 теста са били с позитивен резултат, само че хората са били просто с позитивен резултат, а не заболели.

Станислав подчертава и на върху друга забавна статистика, че в действителност броят на хората, които се нуждаят в действителност от незабавна помощ, обвързвана с дихателните им проблеми, в България се равнява на 30 души. Това е на фона на 2500 реанимационни кревати, с които здравната ни система разполага.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР