В студиото на Още от деня“ зам.-председателят на ПГ на

...
В студиото на Още от деня“ зам.-председателят на ПГ на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев от БСП за Истанбулската конвенция: Не сме загубени в превода

В студиото на „ Още от деня “ зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев акцентира, че казусът с Истанбулската спогодба не е въпрос на превод. Той увери, че Българска социалистическа партия поддържа битката против домашното принуждение и ще инициира законодателни промени в тази посока, само че въпросът с така наречен „ обществен пол “ е като капката катран, която скапва кацата с меда. Той изрази вярата, че Европейският съюз ще окаже също толкоз мощен напън против корупцията, какъвто по думите му е оказал за приемането на Истанбулската спогодба.

 Споровете към Истанбулската спогодба в Народно събрание не престават Споровете към Истанбулската спогодба в Народно събрание не престават
Днес Обединени патриоти приканиха съдружния си сътрудник ГЕРБ да отдръпна импортираният от държавното управление в Народното събрание документ. От "БСП за България " пък...

Драгомир Стойнев съобщи, че Българска социалистическа партия поддържа битката с домашното принуждение, само че това няма да стане с разискването на така наречен „ обществен пол “. Според него от въпроса се интересуват неправителствени организации, които след приемането на конвенцията, ще наблюдават дали джендър теорията се съблюдава да вземем за пример по учебните заведения.
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Не сме изгубени в превода, ние сме реалисти, които отстояват фамилни и християнски полезности, и не одобряваме тази доктрина. Ако не вярвате на Българска социалистическа партия, вижте целия интелектуален свят, професори, учени, доктори, които се изричат против тази спогодба.
Той съпостави детайла със така наречен „ обществен пол “ с катрана, който скапва кацата мед. Стойнев се разгласи да се одобри всичко от конвенцията без противоречивите детайли. За това Българска социалистическа партия инициира промени в Наказателния кодекс, както и да се основават центрове за жени-жертви на домашно принуждение.

Той съобщи, че Българска социалистическа партия не неодобрява Сергей Станишев, а решението да не се поддържа конвенцията е на Националния съвет, не на ръводството на партията.
 От Българска социалистическа партия внесоха първия избор на съмнение към кабинета От Българска социалистическа партия внесоха първия избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 "
Българска социалистическа партия внесоха сами вота на съмнение към държавното управление за неуспех в битката с корупцията. Според ръководещите вотът е авансово жертван на крах....

След приемането на бюджета идва и вотът на съмнение, подсети Драгомир Стойнев. Според него 10 месеца партията е разкривала корупционни схеми като случая с НДК, програмата за саниране, „ Суджук гейт “ и така нататък Той увери, че ще има спор и нова информация за сходни практики.
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: ГЕРБ не би трябвало да се тормозят от това, което мисли Европа. Трябва да се тормозят от мнението на българските жители.
Стойнев съобщи, че Българска социалистическа партия е градивна съпротива и докадателство за това е единомислещото приемане на Договора за добросъседство с Македония. Той отхвърли атнтикорупционният закон да е съответна стъпка на ръководещите за битка с корупцията.
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: 88% декларират, че са обезпокоени от кщорупцията в страната. Това споделя и българският бизнес - че 90% от поръчките са нагласени. Има хора, които желаят да отделят Северозападна България, поради корупционни схеми. Това го споделят българсикте жители.
Той акцентира, че съгласно Българска социалистическа партия настоящето държавно управление не носи непоклатимост в страната, както твърди Движение за права и свободи. Според Стойнев различният бюджет на Българска социалистическа партия се извършва сега де факто от ГЕРБ, като доказателство са последните спомагателни диалози. Това съгласно него е доказателство, че Столетницата е способна да ръководи.

Стойнев удостовери, че Българска социалистическа партия желае да се разсекрети отчетът на ДАНС за контрабандата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР